bazooka hayat dersi
bazooka civic & smoketeg akhisar drag - YouTube
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Printable View
maşallah yakından gördük.makina 10 numara..
maşallah diyecek söz yok
yarışa sırf bazuka yüzünden gelmedim iyiki gelmemişim :D
Tebrikler Adem, bozuka YA Maşallah. Emeği geçenlerin eline sağlık.
masallah süper bigündü :)
maşallah çok ıyı be
bazuka jübile noktası :D
Tebrikler her iki araca.emeğinize sağlık
Bazooka bu draglarda çok başarlıydı. Özenle hazırlanmış arabaları izlemesi çok keyifli oluyo inşallah daha iyilerini hazırlarsınız.
Alet gergin maşallah jubilesi guzeldi yarıştan oncekı gıbı olsaydı şanzıman pıstte cok daha ıyı olucaktı ama kısmet dıyelım sağlık olsun :)
maşalahhh cadlı izleme şansımızda oldu...tebrikler...
maşallah gerçekten çok iyi.. bir güce sahip.
kanka az önce facedede bi yorumunu gördüm şimdide hayat dersi falan diyince şaşırdım hani makaramı yoksa ciddi mi diye
Bülent çok sevdiğim bi kardeşimdir integrada zaten bazukanın kalemi bir araç değil sıkıntı nedir çözemedim
adem abi tebrikler cidden sen çıkınca bende dönüş yoluna geçtim
süreyi görünce diyecek bişey kalmamıştı artık şimdi proje nedir ?
bellimi kesin olarak
Cok guzel bir gundu turkiye sartlarinda bu sureler bile cok guzel.keske pistlerimiz usa da oldugu kadar kaliteli asfarlta sahip olsada bu araclar daha iyi sure cikartsa.
yaris oncesi vitesler cok iyiydi ama piste inince nazarmi degdi noldu abi sikinti oldu yine.son yarislari izleyemeden donmek zorunda kaldik keske izleseymisiz.Sirf bazooka-punisher ve evo icin 900km yol geldik.iyiki gelmisiz.
Tutunman çok güzeldi adem.
Bazoka ya ayrıca tebrik alet lanet..
2 araca da tebrikler. İkinizinde araçları gerçekten ciddi emek isteyen Tr. standartları üzerinde.
bende biliyorum kalemi olmadığını ist.parkda kalktık benim şanzıman sorunum vardı onlarda biliyordu biraz yakın gidince face de orda burda basınç açsaydık geçerdik felan fıstık ben ağzımı açmadım akhisar da basınç açtılar bende ona istinaden böyle yaptım muştu haksızmıyım sence?