karadayı cumartesi akşamı bitti ve dr ecu ozgunle ayara cıktık 1 saat ayar yaptık ve cok guzel oldu ,eksiklerimiz var daha tam anlamıyla ayarımızı bitirmedik
önümüzdeki günlerde biraz daha basınç açıp dbn ve dyno ç7ölçümü yapıcaz
dragta tutunma problemi yasadım nitto slick lastik olmasına rağmen beton zemin bnde cok verimli olmadı araç içi videolarımdan da goruceksiniz
1 ve 2 ncı viteslerde gaza oturamıyorum siyah asfalta geçince 2 nci viteste bile tutunuyor araba neyse bnde merak edıyordum girdim saniye olarak cok iyi olmasamda kendi sınıfımda birinci oldum
rpm race events ekibine teşekkürlerimi sunuyorum ,ecu fast dr ecu ya ayrı teşekkürler
ipek pişmaniye ana sponsoruma teşekkürler
aracımı yapan cm motorsports cem ustaya teşekkürler unuttuklarım varsa affola
mehzent knkam la tek çekmişim kalkışımız zemin azizliğine uğruyor mehmet neyseki kötü birşey yok sonra yol veriyor knkam adamlığını ayrı tebrik ediyorum sus s2000 dicek bişey yok sc turbo farketmio sıkıyor adam :)
4 çeker olması avantaj ama agırlık vs uzunda durur gibi geçmem ayrı sevindirdi beni
jeepn sahibi drag pistinin sahibi destek vermesi katılması ayrı gurur verici tebrikler
radyotoru sogutmak için dışarda doktugumz sular piste akınca kalkamadım direk yan olunca pey yapıcak bişeyim kalmadı
ersin abiyi tebrik ediyorum catara patara fena aracınında maşallahı var
günün son kalkışı birincilik getiren video
26-08-2013, 13:54
By_emre
Keyifle izledim :)
26-08-2013, 13:57
R21TURBO 41
Maşallah Şampiyon. Roll ve Dyno videolarını merakla bekliyoruz.
Cem in hazırladığı 2 aracın gruplarında 1. olması ayrıca mutluluk verici.
26-08-2013, 14:01
stlegal
maşallah ardam çok iyi oldu umarım turbonun doldurmasından memnun kalmışsındır aklında soru işaretleri vardu bu turboyla ilgili.
26-08-2013, 14:03
AHMET1907
Maşallah dicek başka bişey yok
26-08-2013, 14:05
Erol
Maşallah Arda aracın harika idi. Tutunma problemi olmasa ciddi derece yapardın, birdahakine daha güzel lastikle inşallah diyelim.
26-08-2013, 14:05
Volkann
maşallah zevkle izledik.
26-08-2013, 14:07
s2k
bide linkleri alsak .
26-08-2013, 14:08
ardacngns
Alıntı:
stlegal Nickli Üyeden Alıntı
maşallah ardam çok iyi oldu umarım turbonun doldurmasından memnun kalmışsındır aklında soru işaretleri vardu bu turboyla ilgili.
Saol abicim turbodan memnun kaldım 5500 de dolmus oluyor gayet güzel
Saol abicim turbodan memnun kaldım 5500 de dolmus oluyor gayet güzel
eğer turboyla ilgili süphe varsa mal benim kanka aman sakın :)
26-08-2013, 14:22
can2k
maşallah kanka gayet güzel olmuş kazasız belasız inşallah
26-08-2013, 14:22
vossen
herkez pistin kaygan oldugunu sölüyodu... Bi tane SLX savurup çarpmış duvara.
26-08-2013, 14:27
orcunnn
arda aracın çok güzel daha iyi süreler çıksın diye çok hayel ettim biraz içim burkuldu
çünkü tutunsa neler yapacagı çok belliydı saglık olsun artık ist parkta çok daha iyi süre çıkartacagına eminim
bu arada dyno ve dbn sürelerini çok merak ediyorum
allah nazarlan saklasın en iyisini hakediyorsun ;)
26-08-2013, 14:31
Kekuti*
sponsoruna kurban kanka :D
Maşallah.. Hakkını veriyorsun, Allah kaza bela vermesin..
26-08-2013, 14:33
_muhaRRem
haala bi pişmaniye yiyemedik tam 5 yıldır söylüyorum :D