Golf IV Merkezi Kilit Sorunu ?
Merhaba arkadaşlar aracımla ilgili bir sıkıntım var
aracım Golf 4 1999 Comfortline sıkıntı şu ki normalde kapıları anahtarla(anahtarda düğme yok tak çevir çıkar) kitleyince 4 kapıda kitleniyordu tabi ilk aldığımda sonradan sol ön cam (şöför camı) düştü ve camcıya gittik camın telimi ne kopmuş onu taktı yenisini bu sırada tabi aracı aldığım ilk gün yaşandı bu olay sol arka cam modülünün çalışmadığını farkettim ön taraftanda çalışmıyordu arka taraftanda ustaya söyledim oda arka kapının içine kadar açıp baktı modülün içinde kart gibi birşey var o çalışmıyor muhtamelen dedi ve tekrar taktı neyse eve geldim kitledim aracı bu sefer sol arka taraftaki kilit kitlemedi denedim denedim olcakki gibi değildi
2 hafta sonra maslak oto sanayiye yolum düştü ve tekrar uğradım ustanın yanına dedim böyle böyle kapıyı tekrar söktü baktı falan bu sefer kilitlerin ayarı komple gitti kapıdan kilitliyorum bazen kilitleniyor bazen kilitlenmiyor 5 kapıda :S iyice ayarı şaştı ustaya diyorum parası neyse verelim bul yap şu zıkkımı adam diyor parça bulamıyorum falan bu arada gittiğim yerde maslak atatürk oto sanayi 2.kısım 16 sok. akın otomotiv arıyorum arada arıyorum benden haber bekle falan diyor bu işlemleri a-dan z ye halletcek bildiğiniz bir yer varmı önerileri bekliyorum benim için avantajlı olan yer maslak oto sanayi tarafı :icon_tup: