Bu ana ünitelerden kullanan bilen varmı ? Yada kafa cıkmalı tavsite edilebilcek double varmıdır ?
ilanlar bunlar
Connecting site...
Connecting site...
Printable View
Bu ana ünitelerden kullanan bilen varmı ? Yada kafa cıkmalı tavsite edilebilcek double varmıdır ?
ilanlar bunlar
Connecting site...
Connecting site...
fıyatı cok guzelmıs ya ..
Fiyatlar iyiymiş hakkaten
dokunmatiğinin hassasiyeti nasıl ve işlem hızı menü geçişleri falan iyimidir acaba
Bende 1550 nin 2550 si vardı aynı gibi o paralara bedava dokunmatik hassasiyeti ortanın üstü güzel sayılır işlevleri iyi o paralara bedava ben ilk çıktığında 1200 TL gibi bir rakamlara taktırmıştım yanlış hatırlamıyorsam.
Hocam bunlar mükemmel ötesi kaliteli teyp ler yeni nesil teypler bunları bastırdı insanlar görsellik vs arıyor teyp lerde ama şimdi bile 100 tl lik pioneer bilmem kaç yüz tl lik kamera lı navi li teyp den 10 kat kaliteli ses veriyor amacınız kaliteli ses ise bunlar dan şaşmayın ha yok değil görsellikse :) başka markalara yönelin :)
bunlar aracın orjinal direksiyon ses kontrolüne uyum sağlayabiliyormu onuda bilen arkadaşlardan öğrenebilirmiyiz ?
Ya aynı konuda sormuş olayım. 2din android li teyp tavsiye edebilecek varmı?
harness gerekıyomus bende cok baktım...benım dıreksıyon bıraz cafcaflı o yuzden dugmelerın fonksıyonellıgını kaybetmek ıstemedım..gercı bırısı yenı alpıne ler dırek uyumlu fılan dedı ama nekdr dogrudur bılmıyorum bılen varsa aydınlatır heralde
http://www.automation-drive.com/EX/0...ess_bypass.jpg
bu urun sıfır cıvıclere takılmaya baslanıldı. arastırdım muazzam ozellıklerı var.hem androıd hemde apple ıcın bence en ıyısı..youtube da galaxy s3 le bırlıkte calıstırılma vıdeoları var bı bak ıstersen
SPH-DA100 (Arşivlenmis) - Pioneer Türkiye
1550 modelini kullanıyorum, dokunmatiği kullanımı iyi..fiyatı da çok iyi ve kaliteli bir görüntüsü var..alacak arkadaşlar kutudan kızak çıkmıyor bunu belirteyim.
bu cihazların fiyatları 3 aşşagı 5 yukarı bu civarda zaten. kullanım amacı ne olacak sadece double olsun düzgün ses versin dersen yeterli, sesden asla ödün vermem derseniz x8550 den önceki hiçbir cihaza bakmayın. pek piyasada bulunmasada app üniteler alternatif seçenek olabilir.