videolar iptal. tekrar deneme olacak bunlar sağlıksız olduğu için :)
Printable View
videolar iptal. tekrar deneme olacak bunlar sağlıksız olduğu için :)
maşallah deniyen araçlara birazdaha ışık olsa daha iyi video olurmuş.
videonun acisi icin tsk:)
gozukuyor ama guzel..
masallah
maşAllah araçlara rc iyi yürümüş ..
iki aracada maşallah. 208gti yeni yeni piyasaya çıkan bir araç. biraz sihirli eller deyince bakalım neler olacak.
İki aracada maşallah
gözlerim kamaştı video harika olmuş
akşam gti 3 boy geçti diye haber aldım ama bu videoda geri kalmış nasıl oluyor
yeni gti gercekten cok keyifli gidiyor hem hızlanma keyfi hemde yuruyusu cok guzel
arkadaslar 208 gti i cocukluk arkadasimin kardesine aldik daha 15 gun oldu alali araba zil stock ses olsun diye kat iptali ve cutout yaptrdik... haberini aldim denemenin once ibiza cupra ile denemis arac sogumadan pesine 206 ile basmis ogunki beyaz ibiza cuprayi 3-4 boy gecen arac 206 yi gecemeyecekmiydi ki siz demissiniz ibiza ile kafa burun gidiyo 206 diye yanlismiyim?
butarz videolarla dostluk kazanamazsiniz beyler...
bu demek degildir rc yavas bi arac ama 208 i kendi devrinde ve 220 lere kadar onunde olursa ben bidaha rolle cikmam saglikli sekilde deneyip tamam sonuc bu fark bu diyip ayrilsaydiniz bu polemikler yasanmazdi 170 e kadar deneme yapip video koyulursa polemik cok olur
Zaten farklı bişey yazılmadı araç stok onuda belirttik. ibiza cupra ile olan denemede cuprada dsg kesmiş zaten 1 kez denendi döndük 2. deneme rc ile yapıldı araç dediğiniz gibi şiştiyse sorun yok. Tekrar deneriz.
bu tarz videolar derken burda herhangi bir terslik yok deneme yapıldı sadece.
Her iki aracada maşallah....
tabıkı sorunlu arac kıstas olamaz normal de denendıgındekı sonuc ıcın dedım daha oncede denenmıs araclar kafa burun gıden araclar demısler neyse velhasılkelam tekrar denensın ama sonuc budur dıyınceye kadar deneyıp daha sonra vıdeo koyulur bızde takdır ederiz yangından mal kacırırmıs gıbı oylee :)
208 in standart verileri neler ? hacim ve hp ?
1.6lt turbo 200 hp.
maaşallah.
şimdi biz kafa burun yürüyoz dedik diye denemede ibiza cupra dsg kesti ve o sonuca bakarak RC yi geçeriz mi demek istediniz anlamadım. dışardaki videoya bakın geride bile başladım..zaten iddamız olsa orda basmazdım bile iddia yok takıntı yok. geçme geçilme sorun değil. araçların maşallahı var hepsi güzel yürüyen araçlar..
Oncelikle 2 aracada masallah Aracimin yaklasik 1 haftadir cozulemeyen sorunu var hatta 1.4 tsi oneriler bolumunde feryatlarim hala mevcuttur.suandada sanayideyim komple orjinale ceviriyorum zaten aracimi direk servise birakicam.dunku denemelerdede surekli kesti ve birakip rc yi cagirdik.bahane sanilmasin kesinlikle 208 gti gercekten yuruyen bir arac tebrik ederim.