-
Yine Mersin Yine Beyaz Civic Bu Sefer Otomatik :)
-
masallah tadında olmus kazasız belasız surusler...
-
Maşallah araç iyi birde jant lastiklerle photoshopda oynamasaydınız tadından yenmez idi kazasız belasız :)
-
Alıntı:
Cige-R Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah araç iyi birde jant lastiklerle photoshopda oynamasaydınız tadından yenmez idi kazasız belasız :)
+1 , onun dışında maşallah
-
Merak ettim ben jant lastik photoshop dedinizde neye dayanarak? Nasıl anladınız bilmediğimden soruyorum. Hergün gördüğüm arabanın aynısını gördümde şuan photoshop nerde merak ettim.
-
Alıntı:
sweatcaptain Nickli Üyeden Alıntı
sagolun teşekkürler
Alıntı:
bu yazdıgını bende anlamadım photoshop nerde var bizede bi acıklarmısın
-
Alıntı:
sweatcaptain Nickli Üyeden Alıntı
Valla bende ona takıldım fotolara bakarken, jant kapağı oldukça büyük varmı ki böyle büyük jant kapağı..
-
Alıntı:
ozkan53 Nickli Üyeden Alıntı
Valla bende ona takıldım fotolara bakarken, jant kapağı oldukça büyük varmı ki böyle büyük jant kapağı..
Lastik ebatı ince oldugu için kapak biraz büyük gibi duruyor photoshop falan yok aracın üzerinde
-
maşallah kazasız belasız.
-
okadar basarsan arabayı millet fatoş der tabi coskun.. maşallahh
-
-
Ne kadar çok bilmiş var... kazasız belasız çoşkun...
-
Alıntı:
Doktora bi gorun;)
-
Alıntı:
JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı
+1 , onun dışında maşallah
Sende her okuduguna kanma:)
-
Alıntı:
timucintt Nickli Üyeden Alıntı
Ne kadar çok bilmiş var... kazasız belasız çoşkun...
sagol abi teşekkürler
-
araç her gü gözümüzün önünde olan bir araç ve gerçekten bu kadar basık kullanılıyor. Maşallah kardeşim beyaz bir başkadır her zaman kazasız belasız
-
sagolasın önder abi teşekkürler
-
maşallah çok basık yaw mersin yolları güzel herhalde sıkıntı olmuyormu kazasız belasız :)
-
Maşallah kazasız belasız tadımlık olmuş bu. :)