^^KC type-R vs. DBS polo gti^^ beklenılen deneme..:)
oncelıkle herkeze hayırlı gunler..Punıshe-R dan sonra ılk defa bu aracımın tam anlamıyla bır wıdeosunu paylasmaktayım 2 arac bırden taktır edersınız kı cok emek+zaman+para demek.. olucak olan ıs yavas yavas oluyor 1 senemı aldı belkı ama sonucta sukurler olsunkı oldu..:):icon_tup:
speclerı belırtmeme gerek yok sanırım herkez az cok bılıyor.aracların ıclerı esıt sekılde sokuk,herkez kendı aracını kendısı kullandı..
ılk gecen arac bnmkı sonra alper abının ıbıza sonra dbs polo ve en sonda gokselın type-R'ı gecıor..ıbıza ve type-R cam car olarak wıdeoya dahıl..
5 yada 6 deneme yapıldı orda bulunan gerek serdarın gerek kendı arkadaslarımın ve benım gordugum aramızda 1 dırek fark bulunmakta..serdarın aracı bnce TR dekı en hızlı 1.4 tsi kendı katagorısınde gercekten cok hızlı ancak benım aracımda yuklu type-R ve bızım emeklerımız ugraslarımız var..:)masallah 2 aracada herkeze selam olsun..:icon_tup:
Maşallah iki araca da dostluk cercevesinde olmasi en guzeli onemlisiydi. Kc typer gercekten cok hizli. Dbs zaten kendini kanitlamis bir arac. İnşallah kc de öyle olur
07-09-2013, 20:14
gokcell13
Antalyamızın araclarına kocaman bir maşşallah.KC Typer a ayrıca bir maşşallah diyelim.Araclar sınıflarının en iyisi.Kemalcan emeklerinin karsılıgını almıssındır inş.
Maşallah iki araca da dostluk cercevesinde olmasi en guzeli onemlisiydi. Kc typer gercekten cok hizli. Dbs zaten kendini kanitlamis bir arac. İnşallah kc de öyle olur
benım yaptıgım ısler her zaman kendını kanıtlar kankam ınsAllah KC de yuzumu kara cıkartmıycak eyw.:)
07-09-2013, 20:21
mami_makinen
Maşallah araçlara
Typer ve ibizanın arasında 1 direk fark gözükmüyo galiba
07-09-2013, 20:23
'K20A2'
Massallah kc ye zimba tekerine tas degmesin emeginin karsiligini aldin kesene bereket kardesim :)
07-09-2013, 20:23
Maxiboost
Masallah tum araclara da kc nin sesi 10 numara...
07-09-2013, 20:26
FET
maşallah Kemal Can, vites geçişleri çok güzel
07-09-2013, 20:31
KCANN_220
Alıntı:
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah araçlara
Typer ve ibizanın arasında 1 direk fark gözükmüyo galiba
bu deneme de bende yanlarından bastım fakat basmakta geciktiğim için bu şekilde gözüküyor ileride yanına geldim sonrasında yol bitti..araçlarımıza maşallah :)
07-09-2013, 20:48
ysf20
Deneyen bütün araçlara Maşallah
07-09-2013, 20:51
Patisever
Alıntı:
Alper_ Nickli Üyeden Alıntı
iyi göz varmış :)
bu deneme de bende yanlarından bastım fakat basmakta geciktiğim için bu şekilde gözüküyor ileride yanına geldim sonrasında yol bitti..araçlarımıza maşallah :)
karabüyü gibi bir anda cıkıyor görmemek mümkünmü geç bastım demişsin ona ragmen helal olsun yani bu eskı kb mi okan'ın