Magic's K 206 GTi & TC Typer & Focus ST & BSK Clio Rs
Deneyen arkadaşlara teşekkürler, bir iddia ve hırs yoktur, yorumlarda buna göre olursa sevinirim. Film camdan dolayı video net gözüksün diye camlar açık kapalı olayı oldu. Anca bu kadar çekmiş iphone :)
Birçok kez denedik, trafikten dolayı çoğu kez aksamalar oldu. Bendeki sağlıklı videolar bunlar.Arkadaşlar da farklı videolar çektiyse ekleyebilirler, izleriz. 5. vites sonuna kadar basıyorum ortalama 215 gibi bitiyor. Konu başlığına clionun plaka yanlış yazmışım, kusura bakmasınlar.
206 specler: itb,piston,egz,kısa (sürücü ile 1030 kg) Yakıt yoktur. 97 oktan pompa.
BKS Clio RS
Kapak Polish Yazılım Filtre Egzos
Clio 2 kişi, 206 tek kişidir.
Focus ST Egsoz, Yazılım
3. viteste basılmıştır. Alt devirde basıldıgında focus daha iyi yürüyor.
Maşallah araçlara.Temiz olmuş denemeler. K nın sesine hayranım saat gibi makine :D
08-09-2013, 07:26
stlegal
pejonun camları açık basması adaletsiz olmuş inanılmaz tutar arabayı tüm araçlara tebrikler.bir akşamda beni çağırın bende eg k20 yle geliyim..
08-09-2013, 08:47
mustafa_yaman
Guzel denemeler tc formunu koruyor k hizlanmis masallah.
08-09-2013, 09:08
PiscocuK
araçlara maşallah
TC nin eksoz yakmış ortalığı :)
08-09-2013, 09:31
F4R
güzel denemeler olmuş, clionun ben o kadar bile gideceğini sanmazdım 2 kişi ile. sanırım vitesde kaçırmış yada geç atmış clio, bi yerde baya geri düşüyor.
08-09-2013, 10:32
cakaragol
Masalah araclara denemeler guzelll olduuu k 206 eksikleri bitirmis kardesim kg atmis ve vites cubugunu yaptirmis guzel denemeler oldu dun beni donustu zorladi 200 kadar birazda debriyajim artik oem oldugu icin artik beni birak dedi kendini masalalh ama herkese tesekkurler buarada aracim full takilidir kilima dahil calisir durumdaa ☺☺✌
08-09-2013, 10:35
mustafa_yaman
Alıntı:
cakaragol Nickli Üyeden Alıntı
Masalah araclara denemeler guzelll olduuu k 206 eksikleri bitirmis kardesim kg atmis ve vites cubugunu yaptirmis guzel denemeler oldu dun beni donustu zorladi 200 kadar birazda debriyajim artik oem oldugu icin artik beni birak dedi kendini masalalh ama herkese tesekkurler buarada aracim full takilidir kilima dahil calisir durumdaa ☺☺✌��
Kanka seninki zengin isi klima filan bak bana gariban spec pisiyorum sicakta:)
08-09-2013, 10:36
cakaragol
41 tc 320
Alıntı:
mustafa_yaman Nickli Üyeden Alıntı
Eyvallah sagolasin bende simdi farkettim bizim oglan alev falan cosmus :)))) varex egsoz yapmiyodu ama anlamadim sevindim acikcasi :):icon_tup:
08-09-2013, 10:40
cakaragol
41 tc 320
Alıntı:
mustafa_yaman Nickli Üyeden Alıntı
Hahaha kanka kilima harbi zenginlik yaaaa tessat falan bunlar guzel ben aracimi biliyosun gundelikde kullaniyorum :)))
08-09-2013, 10:41
SEÇKİN172
kocaman maşallah 206 ya mermi gibi :)
08-09-2013, 10:52
brs_odbs
maşallah araçlara K 206 güzel yürümüş
08-09-2013, 11:07
ArMy
206 hem hafifletilmiş hem de clio 2 kişi.O denemenin yapılması bence gereksiz olmuş..
Tüm araçlara maşallah :)
08-09-2013, 11:11
TUGCA
Alıntı:
mertxx Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah araçlara.Temiz olmuş denemeler. K nın sesine hayranım saat gibi makine :D
Eyvallah kardeşim sagol :)
Alıntı:
stlegal Nickli Üyeden Alıntı
pejonun camları açık basması adaletsiz olmuş inanılmaz tutar arabayı tüm araçlara tebrikler.bir akşamda beni çağırın bende eg k20 yle geliyim..
Aynen abi baya bi hissedilir şekilde etkilio cam. Bidahakine haberleşiriz çıkarken :)
Alıntı:
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah tugca :)
Sagol pampa :D
Alıntı:
34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı
kocaman maşallah 206 ya mermi gibi :)
Eyvallah sagol :)
Alıntı:
brs_odbs Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araçlara K 206 güzel yürümüş
Sagolasınn
08-09-2013, 11:13
TUGCA
Alıntı:
ArMy Nickli Üyeden Alıntı
206 hem hafifletilmiş hem de clio 2 kişi.O denemenin yapılması bence gereksiz olmuş..
Tüm araçlara maşallah :)
Gerekli diye yapılmadı zaten, arkadaş çıktı başka deneyecek kimse yoktu, zevkine basıldı. Zaten sonuc belliydi çıkmadan. Zaten görürse yazar. Gerekli olabilcek bir rs varsa denerim :)