-
BMW E36 Coupe 35 RS 390 - M3 KOLTUK TAKIMIYLA..
-
masallah beyenerek takıp ettıgım bır arac Allah kaza bela vermesın...
-
Kardeşim çok eski tarihten beri çok yakın olarak bildiğim bi araba , sana helal olsun sen kaderini değiştirdin en güzel is bence şu an...Tek benim sevmediğim şu hagus aynalar :) std m3 aynası veya katlanır e46 ci std aynası olabilir başkada hiçbişey yapılamaz zaten:) maaşallah kazasız belasız
-
Çok başarılı olmuş
M3 koltuk takımı ayrı bir hava katmış
Nazar değmesin maşallah
-
Maşallah rengi duruşu içi dışı harika gerçekten..bir tane bulsam böyle bende kaçırmam...
-
araç sahibi ben olsam binmeye kıyamazdım araba harika maşallah
-
Maaşallah Arabanın Kaderi Değişti Senden Sonra :)
-
Maşallah, araba da çekimler de mükemmel olmuş, ne yalan söyliyim gözüm kaldı abi... :)
Aman nazarımız değmesin. :)
-
gercekten çok orjinal kendine özgu bi durusu var maşallah
-
hastayım bu arabaya. maşallah
-
Maşşallah gerçekten kusursuz duruyor...Yanlız yeni bir paspas takımını hakediyor gibime geldi...:)
-
Maşallah,adama araba sattırır,sakıncalı :D
-
-
Maşallah çok güzel. Allah nazardan saklasın
-
Çok muazzam duruyor maşallah
-
Maşallah,bilinçli ellerde yapılan bmw ler böyle muazzam oluyor işte :) Tek eleştirim pedallar.Oem pedal ya da şu tarz bişey takmalısın.
Sport Fuel Brake Foot Rest MT Pedals Pads for BMW E34 E36 325 M3 E34 520 Z3 | eBay
-
Maşallah seviye hızla yükselmeye devam ediyor. Yapılanlarla aracın değeri katlanarak artmış :)
-
Alıntı:
sweatcaptain Nickli Üyeden Alıntı
masallah beyenerek takıp ettıgım bır arac Allah kaza bela vermesın...
Çok teşekkür ederim, amin cümlemize kazasız belasız binmek nasip etsin..
Alıntı:
Baris Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim çok eski tarihten beri çok yakın olarak bildiğim bi araba , sana helal olsun sen kaderini değiştirdin en güzel is bence şu an...Tek benim sevmediğim şu hagus aynalar :) std m3 aynası veya katlanır e46 ci std aynası olabilir başkada hiçbişey yapılamaz zaten:) maaşallah kazasız belasız
Beğenmenize çok sevindim gerçekten, teşekkürler.Yıllardır hayalini kurduğum kombinasyondu değişensiz coupe aradım 2 yıldır, bulunca da gerçekleştirmek bugünlere kısmetmiş, teşekkür ederim :)
Alıntı:
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı
Çok başarılı olmuş
M3 koltuk takımı ayrı bir hava katmış
Nazar değmesin maşallah
Teşekkürler iyi dilekleriniz için..
Alıntı:
romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah rengi duruşu içi dışı harika gerçekten..bir tane bulsam böyle bende kaçırmam...
Alıntı:
JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı
araç sahibi ben olsam binmeye kıyamazdım araba harika maşallah
Aynen öyle binmeye kıyamaz hale geldim, hem kıyamadığım için başka araçlarımız olduğundan dolayı hem de lpg yok benzin fiyatlarından dolayı :) Teşekkürler..
Alıntı:
ilkay325i Nickli Üyeden Alıntı
Maaşallah Arabanın Kaderi Değişti Senden Sonra :)
Teşekkürler, elimizden geldiğince :)
Alıntı:
MetehanCelikten Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah, araba da çekimler de mükemmel olmuş, ne yalan söyliyim gözüm kaldı abi... :)
Aman nazarımız değmesin. :)
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, Allah sizlere daha iyilerini nasip eder inşallah :)
Alıntı:
MeTHea35 Nickli Üyeden Alıntı
gercekten çok orjinal kendine özgu bi durusu var maşallah
Bmw ya da herhangi bir marka, önemli olan orjinallik, orjinal olunca da sonuçlar hep olumlu oluyor, teşekkürler..
Alıntı:
Kahraman castle Nickli Üyeden Alıntı
hastayım bu arabaya. maşallah
Teşekkür ederim :)
Alıntı:
cusse Nickli Üyeden Alıntı
Maşşallah gerçekten kusursuz duruyor...Yanlız yeni bir paspas takımını hakediyor gibime geldi...:)
Çok teşekkür ederim, paspasları yıkayıp detaylı temizlemeye vaktim olmadı bayağı tozlu sanırım :)
Alıntı:
Ko®ay Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah,adama araba sattırır,sakıncalı :D
Teşekkürler :D
Alıntı:
Berk007 Nickli Üyeden Alıntı
Çok başarılı
Teşekkürler :)
Alıntı:
ondertopcu Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel. Allah nazardan saklasın
Amin, Allah cümlemizin araçlarını nazarlardan saklasın..
Sağolun..
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
Çok muazzam duruyor maşallah
Teşekkürler, iyi dilekleriniz için..
Alıntı:
KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler :) Pedallar konusunda kararsız kaldım sonuçta orjinal bulamadım bir yandan da açıkçası sadece pedallara vakit ayıramadım aldığımdan beri değiştirmediğim nadide aksesuarlardan diyebilirim :)
Alıntı:
emregnal Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah seviye hızla yükselmeye devam ediyor. Yapılanlarla aracın değeri katlanarak artmış :)
Teşekkür ederim, elimizden geldiğince :)
-
çok güzel tek eksiği s50b32 olmuş -)
şu pedallara ve vites topuzuna da bir el atarsan finish olacak.