Arabayı değiştirecem. SUV modellerine bakıyorum genelde. Üniversite yıllarında arabaları takip ediyordum ama artık pek vaktim olmuyor. Nasıl bir şey almak mantıklı? SUV modeli kullanan varsa artı ve eksillerini yazabilir mi? :soru:
Printable View
Arabayı değiştirecem. SUV modellerine bakıyorum genelde. Üniversite yıllarında arabaları takip ediyordum ama artık pek vaktim olmuyor. Nasıl bir şey almak mantıklı? SUV modeli kullanan varsa artı ve eksillerini yazabilir mi? :soru:
X5 çok güzel 2008 yakıt 40 kuruş civarı 3.0 D gidişi duruşu cok güzel bundan önce ix35 vardı oda cok güzeldi yakıtı güzel ve diğer araçlara nazaran fiyatına göre konforlu 2.0 184 hp olmasiylada bayağı atikti.
bütçe ne kadar? Bugün hyundai santa fe nin yeni kasasını inceledim. Tasarımı çok güzel, performansı muhtemelen kötüdür, 2.0 litre 184 hp 2000 kilo civarı ağırlığı var.
Land Cruiser Prado
Bütçe,kullanım amacı(off-road,asfalt)yazarsanız daha faydalı tavsiyelerde bulunabiliriz
suv çok geniş bir segment compact mı , mini suv mu, mid size mı full size mı yoksa offroad kullanımı için homoge edilmiş bir arazi aracımı..
suv dedinizmi alanı çok geniş artık eskisi gibi bir tip full size üretim yok.. onunda şehir tipi asfalt tipi arazi tipi melezler bir sürü cinsini çıkardılar..
Kusura bakmayın ancak fırsatım oldu o kadar cevap vermişsiniz. 60-70 bin aralığında arıyorum. Hem şehir kullanımında hemde uzun yola gittin mi köy yollarını kaldırabilecek bir araç olsa iyi olur.
nissan x-trail aldık hem şehirçi kullanımda hemde arazide cok başarılı , şiddetle tavsiye ederim
mitubishi pajero :)
Skoda yeti 1,6 Tdı Greenline Boncuk gibi.
Xtrail ve yeti mutlaka gidip Bi test sürüşü yapın
amarok ? bu kategoride değil mi nasıldır?
Arazi de japon grubu çok başarılı..
sıfır hyundai x35 1,6 benzinli otomatik aldım araç daha gelmedi test aracı ile 20 dakika kadar istanbul trafiğinde dolaştım test yaptığım için gaza da bastım çıkarken sıfırladığım ortalama yakıt döndüğümde 8,2 idi ki bence gayet iyi bir değer tavsiye ederim donanım olarak ta aklıma gelen 4 koltuk ısıtma navigasyon led day xenon mercekli farlar yokuş destek arazi seçimi comfort arazi ve sport kullanım seçenekleri vs fiyat 65700 tl ye böyle bir sıfır araç sanırım bedava denenebilir.
Hiç bi kriter göremedim.
Kafamıza göre önereceksek Mercedes G serisi diyorum.