Zoru başarmış :D
ARABA GARAJDAN NASIL ÇIKARTILAMAZ - Hürriyet TV Eğlence
Printable View
Zoru başarmış :D
ARABA GARAJDAN NASIL ÇIKARTILAMAZ - Hürriyet TV Eğlence
Allah'ım bizi kadın şöförlerden koru Yarabbimmm
Diyecek söz yok sinirlendim videoyu izlerken yemin ederim :)
Hakikaten bu kadın geri zekalı olmalı
istese öyle yanaşamaz o tarafa he
Kadın içeride 1000 kalori verdi :)
böyle bişey olamaz ya ne çekti ne didindi belli değil :D
Aklıma hemen geçenlerde tvde izlediğim bu haber geldi :D
Fren yerine gaza basınca...
Kesin özel gunundedir ondan cikaramamistir arabayi
izlerken gerildim şaka gibi
Ben gerildim izlerken. Nasıl başarmış.
çıkarılabilecek arabayı çıkarılamayacak hale soktu spor gazetesi :D
İlk harekette araba çıkmıştı zaten bi daha içeri sokup çıkarılamaz hale getirdiği için canı gönülden sövüyorum :D
arkadaş gayet sakindim. şimdi bütün günüm sinirli geçti.
henüz izlemeden yorumu okuyan varsa vallaha izlemeyin. adamı sinir eder gününüz b.ktan geçer.
şöförü kadın olanın, aracı garajdan çıkamaz olur. buda benden atasözü olsun.
tam öküz...
öküz kadın...
dün bir tanesi ileri geri yaparken gitti arkadaki arabanın kapısına vurdu koca yolda
yahu böyleleri gerçekten var ya , insanı sinir hastası ederler
Hakikaten diyecek birşey bulamadım; izlerken daraldım.
P.S : Geçen gün ara sokakta önümdeki kadın, birden sokak bitiminde frene bastı, aracın kafasını sağa doğru döndürdü, bende herhalde benim gibi sağa sapıp gidecek diye içimden geçirdim; tam o anda birden bire direksiyonu tam sol yapıp bir güzel geldiği yöne aracı çevirdi, resmen bütün sokağı harmanladı, bende napıyor bu zır deli diye 2-3 sn'liğine kornaya asıldım. Durdu, açtı camı, 1-2 sn düşündü ve kornaya basıyorsun ya, terbiyesizsin dedi; bende pek iyi günümde değildim, soft bir argo ile sinyal vermiyorsun, önüne, arkana bakmadan ani manevralar yapıp üstelikte girilmez yazan yere girmeye çalışıyorsun, asıl sen terbiyesizsin, becereksizsin....vs biiip şeklinde devam ettim. Arkada eşim ve jr.'da vardı, eşimde açtı camı verdi veriştirdi, sonra hakikaten trafiği bazen böyle dengesizler bitiriyor ve ne yazıkki haklısın bunların çoğunluğuda kadın dedi.
Kimisi çok tutuk, kimisinin yön ve manevra duyuları yok, kimisi harbiden şaşırtacak şekilde iyi kullanıyor ve helal olsun bile dedirtiyor ama genel durum ne yazık ki videodaki gibi.
böyle videoları izlediğimde aklıma hep bu gelir :D
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
Gerizekalı hiç birşey yapmadan dümdüz çıkacağı yerde oyle zora soktukı akıl alır gıbı değil. Boşuna demıyorum kadın sofore karsıyım dıye.