Golf r guzel yurumus ust limit koymadiysaniz R gececekken sus frene basmis iki kere
Masallah araclara
13-09-2013, 06:51
3rk4n
Maşallah deneyen araçlara. Ekeray k20swap görünce selaminkavlem dedim kendi kendime. Sus golfr cekismeli olmuş
13-09-2013, 06:51
kelalper
motora çok güldüm. Sıkmadan gezer gibi çekim yapmış. Mumba ve sustalıya maşallah. Erayın yüzü bi gülmedi beee :D
13-09-2013, 06:53
dc_crx
Maşallah Sus s2k gene çok çok güzel yürümüş..
13-09-2013, 07:35
ErT_ThM
Masallahh deneyenn tüm araçlara
13-09-2013, 07:42
rsulam
golfumuz yeni setupi ile cok guzel gitti. go revo K04 power. gercek gucunu gosterdi
13-09-2013, 07:44
erdikeser
mükemmel denemeler olmuş maşallah tüm araçlara kazasız belasız :heyoo:
13-09-2013, 07:46
dc_crx
geceden eksik araç mevcut mu çekilmeyen videolar..
13-09-2013, 08:02
KA®ANLIK
SUS yine koşmuş :)
Astra GSI ın plakası TM olması lazım :D
Sinanım Astra biraz yavaş kalmış, mıncıkla biraz daha ha gayret :D
Golf R hakikaten çok sağlam yürümüş, Dynosu falan var mıdır Golf R ın ? Söküklük durumu nedir Golf ün ?
Eray la senle ben hiç denemeyek gerek yok gecenin şamaroğlanı olmuşsun :D:D:D
Gecenin galibi Golf R olmuş anlaşılan... Ama sus NA olarak bence aşırı beslemelere karşı harbiden tebriği hakediyor...
maşallah araçlara...
13-09-2013, 08:06
EmrahERKAN
Maşallah deneyen tüm araçlara. SUS a ayrıca maşallah çok emek var aracın üzerinde. GOLF R ile olan 2. deneme çok güzel olmuş. 260 270 lere kadar basılmış sanırım.
13-09-2013, 08:09
rsulam
sus gizli spec. golf standard sokuk degil
13-09-2013, 08:11
mehzent
Herkesın ayağına sağlık cıdden guzel geceydi :)
Golf R ıle deneme dısardan yan yana cekım olsa ılk uç e gırcek cınstendı cok cekışmlı ve kafa burundu ama ılerıde gecıcek bıraktıgımız yerlerde Golf R ın burun ondeydı iç çekimde mevcut ekleyecegım ama kamera arkaya foğru takılı oldugundan ıc cekım bıraz aldatıcı :)
Ama gecenlerde Levent ın arabasına bındım cıdden cok guclu ve hatta dedımkı Levente benım araba harbıden bu kadar hızlımı :) Golf R dakı DSG gercegını goz ardı etmemek lazım bu arada GolfR sokuk degıl :)
GSİ ılede denedık ıkı sefer gsı cupraları gecıyor bızım onla denememızde boyle oluyorsa bundan sonra gozu cupralara dıktım :)
13-09-2013, 08:13
mehzent
Alıntı:
rsulam Nickli Üyeden Alıntı
sus gizli spec. golf standard sokuk degil
Gizli spec derken? Sanayı gırısındekı pılavcıyada sorsan bılır SUS ta neler oldugunu forumu hıc ıncelemıyorsun galıba
Ayrıca yenı setup demıssın ama ne yenı Golf R da
13-09-2013, 08:13
luca55
cam car ın motor olması ayrı bir guzel olmus denemelerı sonuna kadar net bı sekılde izledik.motor sahıbıne masallah oncelıkle allah kaza bela vermesın.diğer arkadaslarada maşallah aracların hepsı emek verılmıs araclar.
13-09-2013, 08:14
KA®ANLIK
Alıntı:
mehzent Nickli Üyeden Alıntı
GSİ ılede denedık ıkı sefer gsı cupraları gecıyor bızım onla denememızde boyle oluyorsa bundan sonra gozu cupralara dıktım :)
valla Mehmet ben GSI ile bu kadar fark beklemezdim, devonun arabadan TM GSI en az 3 boy hızlıdır, devo ile denemelerinizde bu kadar fark yoktu,
SUS hakkaten iyi gitmiş, maşallah, ama hala go-pro yoksa kan çıkar bak :D
13-09-2013, 08:15
kelalper
Alıntı:
mehzent Nickli Üyeden Alıntı
Herkesın ayağına sağlık cıdden guzel geceydi :)
Golf R ıle deneme dısardan yan yana cekım olsa ılk uç e gırcek cınstendı cok cekışmlı ve kafa burundu ama ılerıde gecıcek bıraktıgımız yerlerde Golf R ın burun ondeydı iç çekimde mevcut ekleyecegım ama kamera arkaya foğru takılı oldugundan ıc cekım bıraz aldatıcı :)
Ama gecenlerde Levent ın arabasına bındım cıdden cok guclu ve hatta dedımkı Levente benım araba harbıden bu kadar hızlımı :) Golf R dakı DSG gercegını goz ardı etmemek lazım bu arada GolfR sokuk degıl :)
direnreşit:)
13-09-2013, 08:15
dragon07
voltex evonun specleri nedir ? sus nos basıyormu *