-
Yenİ aveo - gazİantep
Biraz aceleye geldi bir pazar günü yanımıza ne ekipman ne lens almıştık ama ben sabırsızlanıyor bir an önce aveo'yu çekmek istiyordum arkadaşlar kırmadı sağolsun eksik ekipmanla bu fotolar çıktı. Orjinal gram ellenmemiş fotoları ekledim alttada bonuslar var :) arabam güzel oldu bana göre 2 kusuru var sol kapı altında bir motorun tıklaması :( ve taşlardan dolayı boyattığım ön tamponun renginin biraz farklı olması.... Bu iki sorunda yakıda hallolucak tam bir photoday yaptıkdan sonrada fotoları inş güncelleyeceğim. Şimdilik malzeme bu :) iyi kötü yorumlar için saolun.
-
Maşallah , Aveo aldıracak Aveo olmuş :)
-
Olmuş bu.. Bayağı iyi olmuş.. Kazasız belasız :)
-
maşallah
basıklık jant ve renk çok güzel
-
:) teşekkürler gece kimse bakmaz sanıyordum araya kaynar dedim ama güzel yorum almak gülümsetti. Cümleten kazasız belasız.
-
maşallah renk jant basıklık çok iyi.kazasız belasız
-
Maşallah çok güzel olmuş :)
-
jant renk sadelik cok cok iyi
-
-
Konunun içeriği şaşırttı
Bu kadar iyi beklemiyordum
Maşallah
-
normalde bu modeli sevmiyorum ama bu farklı olmuş maşallah
-
aveo nun bu makyajlı son modeli gercekten güzel sport bir ruh taşıyor resimler güzel fakat biraz karanlık cıkmış
-
-
valla süper olmuş :) jant ve renk kombinasyonu harika. basıklıt ta tadınca olunca herşey mükemmel :)
-
Hoş olmuş gerçekten,maşallah.
-
maşallah çok güzelmiş, kapı belki vakumlanarak yapılabilir, tamponlar zaten orijinal arabalarda bile bazen farklı tonda olabiliyor bence canınızı sıkmayın :)
-
bu araçtan bu kadarını hiç beklemezdim gerçekten çok başarılı kazasız belasız günlerde kullanın
-
-
Bir tamamen aynı aveo kullanıcısı olarak cok guzel olmus gule gule kullanmanızı dılıyorum aklımda olanların hepsını tek tek yapmıssınız :)
... MAAŞALLAH ...
yay ve jant konusunda ne kullandınız mumkunse paylasabılılırmızınız...