-
Achtung ! İbrahim's AstRa GSİ LeXmAuL
-
-
severim bu kasayi masallah yanliz on panjur armanin alti ile plaka altini siyaha boyasan kafa daha bi hos gozukur bence bıde ahtapot jantları yenılense tadından yenmez
-
maşallah.. panjuru siyah yap bence..
-
maşallah
şu tsw venom'lar hiç eskimiycek mi ya,hala çok güzeller.
-
ibo sök şu kaşları vs. armayı iptal et ..bak nassı duracak ;)
Maşallah bu arada ;)
-
sağolun arkadaşlar;
jantlar beyaza boyanacak..
tampon telleri plastik olanlarla değişecek...
far kaşlarını bende sökmek istedim ama kaputun altında kalan kısımlarında made in germany yazıyo kıyamadım :)
-
Çok güzel ama ön panjur yenilense daha ıyı durabilir.
-
saolun arkadaşlar orjinaline sadık kalmakitiyordum hep ama bakalım nasip iyiprojelerim var yakında
-
Abi araban efsane kasa çok güzel, kazasız belasız. Yorum yapmak haddimize düşermi bilmem ama herkezinde belirttiği gibi far ve jantun dışında bagajdaki spoiler ve arka tamponuda orj. çevirsen daha hoş durur. :)
-
maşallah kazasız belasız..:)
-
-
Far kaşını söksen daha güzel olur kanaatindeyim...
Maşallah çok diri duruyor ama
-
nasip olursa yapacağım ama suan diğer aracıma yönelmiş durumdayım ama kesin ve çok üzerine durduğum projemi gerçekleştireceğim
-
ibrahim abi atası bu olsa gerenk:)çok maşallah ikisinede kazasız belasızZZ
-
Alıntı:
ibrahim Nickli Üyeden Alıntı
nasip olursa yapacağım ama suan diğer aracıma yönelmiş durumdayım ama kesin ve çok üzerine durduğum projemi gerçekleştireceğim
masallahi var ibrahim guzel aracin var gercektebn de, proceden biras bahsedermisin bide diger arac ne?
-
proje tekrardan eksantriklerim ve ayarlı kasnakları takmak sanzumanla tekrardan oynama yapacağım grup n serisi f16 sanzuman koyacağım dediğiniz gibi farları angel yapacağım tanpondaki ızgaraları değişeceğim tanpona yada yan çamurluğa hava girişi açtıracağım cantları beyaza boyatacağım vs vs diğer aracada gelince 1999 model honda civic 1.4 is aldım 90binde onla biraz oynama yapmayı düşünüyorum ama daha ne yapacağımıza gökmen yurt dışından gelince kara vereceğim nasipse
-
maşallah. çok sevdiğim araçladan biri gsi astra
-
İbo maşallahı var arabanın. Nazar değmesin kardeşim.