Herkese selam, Renault F7R icin hangi beyinleri kullanabilirim?
Bu beyin ile hangi elektronik gostergeler uyumlu olur?
Tesekkurler,
Printable View
Herkese selam, Renault F7R icin hangi beyinleri kullanabilirim?
Bu beyin ile hangi elektronik gostergeler uyumlu olur?
Tesekkurler,
Bilgisi olan varmi? :)
Erkutla görüştünüz herhalde umarım faydalı olmuştur.
ms2 v3.57 kullanıyorum benim f7r da mapped by bladerk 1 saatte şip şak kurulum :)
n/a olarak devam edeceksen bütçeyede uygun ms iyidir,
turbo ise aem ems 4 bütün isteklerine cevap verecektir...
.................................................. ....................
aem ems 4 :) kesinlikle o araba için tek tercihim
Özgün Bey Aem EMS 4 fiyatları nerelerde geziyor bilgi sahibi olmak istiyorum 106 gti aracıma Standalone bir ECU düşünüyorum orta halli.
şimdi yeniden yazayım Ms mi IYk ozan bilir Podlardan çektiğimizi :)
Önerilerimi sölim
Aem ems 4
Link Atom
Vipec V44
Haltech Sprint 500
tabiki ama bence kendin o wiring i yapma :D
orası öyle de,sonuç olarak gayet güzel yürütmüştün arabayı :D
Ayrıca cümlenide unutmam hala, olm sen manyakmısın ta ingiltereden ne diye getirdin bu beyni hahaha
hiç öyle bir maceraya girmenize gerek yok.Ben ms'i 2009'da ingiltereden almıştım çünkü o zamanlar TR'de nerdeyse kimse bilmiyordu ve aem ems 4 gibi fiyat/performansı harika bir ecu yoktu.Şimdi ms almaya değmez fiyat bakımından..Uğraştırmadan aem almak en güzeli
hondayı inceleyerek yaparsın :) cünkü p28 e göre herkes söler :) wiring değişik bir seydir :)
özgün bey bende ms kullananlardanım gayetde memnunum gerek tunerimden gerekse kullandığım beyinden ama değiştirmek isteyen birisi sormustu banada diyelim beyin değişimi oldu oemle herhangi bir beyin yerine yerine baska bir beyin takıyoruz bunun için sistemde ne gibi değişiklikler olur harnes kablolar v.s gibi komple oem kaldırılabilirmi
Benim soyle bir gorusum var teknik olarak bu isin bilirkisileri ne der merak ediyorum; renault ve peugeout 206 da orjinal beyin kaliyor ve beyin bunlarla beraber calisiyor bu noise sebebo olabilir mi? Yada baska parazit yada sikintilara sebep? Bunu Mustafanin Rc sinde bagli Haltech 1000 de de gordum Ms bagli renault larda da gordum bir takim sebepsiz sikintilar oluyor. Rc konya yarisinda beyin problemleri yasadi renaultlarda yasiyor.
Kendimden ve Turbo Garage ali ustanin 1.8t sinde arada arabanin orjinal tesisatindan eser yok ve bu gibi problemler yok