teşekkürler.
Printable View
teşekkürler.
teşekkürler.
teşekkürler.
Keşke led far stop alacağınıza , Bir kan akıtsaydınız adak yapıp etleri dağıtıp hayır işlemiş olsaydınız üzerinizdeki nazarı kazayı belayı alırdı size birşey olmaması sevindirici geçmiş olsun.
Bence abin daha dikkatli kullanmalı, en azından etraftaki insanlara zarar vermemesi için :)
Maşallah, düzgün sürüşlü, kazasız belasız günler.
teşekkürler.
Bizim buralarda bir söz vardır , Mezarlıkta yatanların yarısı nazardan diye nazara inanırım çok korkarım arabamı aldığım gün yemem içmem adak alırım keserim dağıtırım arabam dikkat çekmesin diye 1-2 ay yıkatmadığımı bilirim dikkat etmek gerek allah bunlarla sağ eylesin geçmiş olsun tek dileğimiz birdaha yaşanmaması.
teşekkürler.
teşekkürler.
kurtlar vadisi ırak gibi macera dolu son olarak yinemi kaza derken bitti... kazasız belasız....
Abininde verilmiş sadakası varmış gerçekten 180 ile arkadan çarpma takla atma gerçekten bide pejo olunca Allah korumuş. Bir 206 kullanıcısı olarak beklemedeyiz fotoları:) Kazasız belasız sürüşler. Torsiyon varya o torsiyon tam bir baş belası :D
teşekkürler.
Biraz daha dikkatli kullanmak lazım.
teşekkürler.
teşekkürler.
teşekkürler.
valla ne diyim geçmiş olsun bu kadar olaya ben kapıları kitler minibüse binerdim heralde
Sizdeki sabıra hayran kaldım bir tanede benim 106 maceram olmuştu bu peugeot'lar olmayınca olmuyor onun için bakımlısını almak 1-2liradan kaçmamak lazım...
Umarım daha iyilerine binersiniz...
2010 senesinde 106 gti'ımda bende yaşamıştım böyle talihsizlikler.geçmiş olsun birdaha yaşamamanız dileği ile..