Serüven kaldığı yerden devam ediyor :) Kaçırmak istemeyenler şu an yeni başladı Kanal D'de 2012 bmw 3 serisiyle yardırmaya devam :D
Printable View
Serüven kaldığı yerden devam ediyor :) Kaçırmak istemeyenler şu an yeni başladı Kanal D'de 2012 bmw 3 serisiyle yardırmaya devam :D
Yaaa o saate koyulurmu bu tekrarı varmı 3 kadar otursam işe gidemem işe gitsem diziyi kaçırıcam :)
Saat 04:00'da başladı sanmıyorum tekrarının olacağını
bazı sahneleri çok saçmaydı ama genede takip ediyodum gece 4de olması kötü olmuş
Şu filmi eskisi gibi yayınlasalar keşke saçma sapan dizilerden çok iyiydi.
vay arkadaş desenize gene gidecek bi kamyon emsalsiz e46'lar, golf'ler...
Bu gece bana nöbet var :D umarım internete düşer yeni bölümler
bölümleri nete düşmeyen tek dizi, enazından ben bulamadım. netten izleyebileceğimiz adres yok mu cidden :soru:
eger yenı sezonu bulan bırısı varsa lınk atabılır mı pm yoluyla. :)
Bulan varsa 181. Bölümden itibaren paylaşsın lütfen :)
he aynen ben işe gitmeden önce gece izliyorum sabah sonra gözler kapalı işe gidiyorum :D :hehe:
varsa link bende alabilirim, bölüm farketmez benim için:D
hatta en baştan beri izleyebileceğim bi yer link site vs varsa daha makbul geçer:)
google dan aratın .... 1.bölüm diye, baştan izleyin:D kalite çıtır düşük ama fena değil
Canı sıkılan arkadaslar suan kanal D yi açabilirler :)
Yeni başladı
Şimdi reklamlarda denk geldi, TV2'de Ocak ayında başlıyormuş yeni bölümleri gösterilmeye :)
rtl veriyor beyler normalde ama, kendi sitelerinde dizi bölümleri kısmı bulamadım ben şöyle idare edin :D
Alle TV Videos zu unseren besten TV Formaten - RTL.de