-
" Honda Prelude 2.2 Vti 4WS " D O H C - V T E C
-
Hay maşallah hocam efsane gerçekten :) Allah kaza bela vermesin
-
Aracınızın hatları maşallah çok güzel. Ama Civic jantları Prelude klasına uygun değil bence
-
- Teşekkür ederim arkadaşlar.
- Jantlar konusunda haklısınız. 4ws sisteminin hatrına standart bir jant seçimi yapmıştım.
-
Alıntı:
Dohctorc Nickli Üyeden Alıntı
- Teşekkür ederim arkadaşlar.
- Jantlar konusunda haklısınız. 4ws sisteminin hatrına standart bir jant seçimi yapmıştım.
duzgun araba gulu gule kullan.orjınal jantlar daha ıyı bence
-
maşallah çok güzel gözüküyor. orjinal jantları harika bu arabanın bence orjinale dönün :)
-
Maşaallah... Manuelse tadından yenmez
-
-
Alıntı:
Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı
Maşaallah... Manuelse tadından yenmez
- Maalesef otomatik:)
- Agresif performans beklentim olmadığı için, Stock binmeye devam...;)
-
Oldukca guzel diri bi arac nazar degmesin :)
-
Türkiyeye manual olanları girmedi dedi bugün yakın bi arkadaşım. ben var dedim türkiyede. o da ısrar la yok dedi. nedir olayın gerçeği.. :)
-
Alıntı:
ouzs Nickli Üyeden Alıntı
Türkiyeye manual olanları girmedi dedi bugün yakın bi arkadaşım. ben var dedim türkiyede. o da ısrar la yok dedi. nedir olayın gerçeği.. :)
- Honda Türkiye sadece 2.2 Vti otomatik vites seçeneğini ithal etti. Manuel olanlar sonradan çevirme maalesef. Sonradan çevirme değilse de gümrükten girmedir.
-
Alıntı:
vtecturbo Nickli Üyeden Alıntı
duzgun araba gulu gule kullan.orjınal jantlar daha ıyı bence
- Teşekkür ederim. Yaklaşık 3 yıldır severek kullanıyorum. Jantlar konusunda bende sizin gibi düşünüyorum. Yeni lastik alınca yeni de jant alıp biraz görsel değişiklik istemiştim aslında. Merak etmeyin orjinal jantlarım da sorunsuz duruyor.
- Sizin Turbo manuel conversiyonu da Techturkey sayesinde öğrenmiş oldum...
-
Maşallah kazasız belasız.Çok diri ve orjinal.
Manuele convert için k20 şanzımanı uyar mı h22ye var mı bilginiz?
-
Alıntı:
Ufuk Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız.Çok diri ve orjinal.
Manuele convert için k20 şanzımanı uyar mı h22ye var mı bilginiz?
- Teşekkür ederim,
- Vtecturbo arkadaşımız F20Z Accord sanzımanı kullanmış. K20 serisinin uyacağını sanmıyorum.
-
Hayırlı günlerde kullanın..Resimlerden görebildiğim kadarıyla gayet temiz,diri duruyor...
-
doctor bu hastanın bişeyi yok,mermi gibi maşallah...:)
-
Maşallah ama foto boyutları ciddi büyük.
-
1 yada 2 tane fabrikasyon manuel şanzımanlı lude var TR'de, gerisi sonradan çevirme.
Kondisyonu çok iyi duruyor aracınızın, maşallah güle güle kullanın :) jant konusunda genele katılıyorum ve orjinalleri çok güzel..