Printable View
bu gün ilk yakından görenler biz olduk maşallah güzelde oldu çizmeden kullanmak nasip olsun tayfun :)
on numara on...
kanka eski jantlarınıda ben aldım hondaya :)
baya güzel olmuş 17" lerle,hayırlı olsun mayami
mantıklı iyi yapmışsın valla :) ondada guzel durur
Teşekkürler arkadaşlar yanlız 40 yanak kullanmaya alışık değilim haliçüstünde bi yere düştüaraba içim eridi eve geldim söktüm hemen jantı baktım sağına soluna sağlam devam.Lastiklerde ToyoT1R
kanka minikslerin ordaki jantlar da çok yakısırdı senin arabaya ama çok büyüktüler arabayı yorardı
Bunlar iyi ibrahim en az 1 sene kullanırım.
Masallah hayırlısı olsun :)
Bronze daha cok yakısacaktı ama zevk senin tabiki :)
40 yanak bisey olmaz, 2 senedir kullanıyorum, traktör gibi sürmeye ragmen iyi :)
walla ben begenmedım ne bılım jantın o JDM ruhu bu 15 ten yukarıkı ebatlarında yok bunu gordum
çok cici olmuş güle güle kullan....
17" hakkaten güzel oluyomuş;)
JDM ruhuna sadık kalmadık bu sefer. 17 " jant istiyordum dolayısı ile bunları aldık. Zaten 3 takım 17" Silver gelmiş Biri istanbul bende biri ankarada biri izmirde. Bronz ve Siyah kırmızıyı çok boğdu beyaz çok açık en güzeli silver rengine ve kasaya göre.
17 biraz byk gibi kalmış tayfun:rolleyes: 16 inç biraz basık bencede iyi durur gibi imiş..
16" konusunda haklısın Bro ancak 16" de renk yok. Sadece bronz geldi biliyorsun oda arabaya yakışmıyor.
16 mat siyah diyorum başka bişey demiyorum.
kücük ebat olsaymıs bencede cok güzel olurmus... hayırlı olsun kazasız belasız ciziksiz =)