Konuyu ozellikle buraya actim , Ankarada gorerek alabilecegimiz orjinal meguiars urunleri satan bir yer varmi acaba ?
Printable View
Konuyu ozellikle buraya actim , Ankarada gorerek alabilecegimiz orjinal meguiars urunleri satan bir yer varmi acaba ?
şaşmaz tekışık boya, meslek lisenin bikaç sokak altı
size hangi ürünler lazım? bölünerek satılan ürünleri düşünüyorsanız yardımcı olabilirim...
valla ben de arıyorum.. yıkama eldiveni bile bulamadım..
Sasmaz tekışık boya . Sahibi siteye uye nicki EMRE KAAN
İvedikte de Arıcı boya var. Lastikcilerin oldugu caddede.. İsiklara gelmeden sagda..
Çok iyi oldu bu konu bende tam meg amatör ürünleri satış yeri arıyordum :)
Tunalı Meg amatör ürün satışı yapmıyor, Enkya boyada ise istediğim ürün bitmiş birde bu ekışık ve Arıcı Boyaya soralım :)
Şaşmazdaki yere gitmedim ama İvedik 21. Caddedeki yerde genel olarak kullanılan bir çok ürün mevcuttu.
Aradigim genel olarak pasta,cila motor temizleyici vb .. Bu iki yerede gidicem herkese tesekkur ederim :)
Eger galon urunlerden almak isterseniz elimden geldigince yardimci olurum..
Dusundugum daha dogrusu denemek istedigim bir kac urun var :) motor temizligi vb.
Tekisik boyadan aliyorum ben galon ve son kullanici urunlerini...
Motor temizligi icin kirmizi degreaser tek gecerim. Spreyini ve galonunu al, 3 yil yeter. Ustune de meguiars motor dressing basarsan tertemiz. 2 ay dayaniyor
Degreaser denemek istersen de dukkanim sasmaz 11. Sokakta, ugra az veririm denersin. Yada pttnin bir ustunde hobbycar var, onlar da aynisini kullaniyor, dokup denersin
http://img27.imageshack.us/img27/3412/ivp6.jpg
Gurcell mesela bunun gibi mi? :)
Sasmaz'a yaniniza ugrayabilirim bi denemek isterim tesekkur ederim :) ayrica motor gayet guzel olmus elinize saglik
Balgat tarafına yolunuz düşerse Super Degreaser bende verebilirim. Fazlaca var elimde.
ben ankarada çok aradım ama bulamadım meguiars ürünleri satan neresi var ? ultimate compound Scratchx mirror glaze ürünlerini arıyorum
Arıcı boya, İvedik Sanayi 21. Cadde.