-
Orjİnal t stop İtalyan 131 - 43 dd 501 -
-
Bir tek paspasları yakıştıramadım.
Maşallah
-
o paspaslardan kurtulmanız dışında yapmanız gereken birşey yok bence de :) orjinalliğinin korumanız dileğiyle maşallah :)
-
Sizin yaptığınız vs.vs. tüm aksesuarları sökünüz , Aracı kaldırıp ok gibi durmasını sağladıktan sonra resim ekleyeniz :) , Maşallah kalem gibi
-
Boyasız mı araba ?
Orjınal derken kasıt nedır ?
-
Alıntı:
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı
Boyasız mı araba ?
Orjınal derken kasıt nedır ?
sadece lokal boya var orjinal km si 49 bin dir..
-
Alıntı:
EMİR Nickli Üyeden Alıntı
o paspaslardan kurtulmanız dışında yapmanız gereken birşey yok bence de :) orjinalliğinin korumanız dileğiyle maşallah :)
aynen katılıyorum onların yerine halı paspas koyucam ve yeni far sensörü falan takdırdım kapılarını acdıgımda icdeki lambasıyla farlar otomatik yanıyor :)
-
Direksiyonu da orjinal bulursanız çok daha güzel durur.
-
Halı paspas gerçektende iyi olur kırmızı hiç yakışmamış maşallah..
-
Arabanın hatları düzgün , fakat lokal boyalı derken , cünkü kapıları çamurlukları falan biraz dolu duruyor
-
-
maşallah güzel görünüyor. paspas konusunda hemfikiriz.
-
Gözümü tırmalayan bi kaç şy var ama çözemedim tam olarak. basıklıgındanmı tırmalıyor çözemedm
bir takım sıfır stop bir takım sıfır ön panjur ve far ile cok cok güzel olacakdır.
eklediğin stckeleri falan sökersen hoş olur. bide bu arabalar basıkdan ziyade yüksekken daha güzel daha klasik duruyor.
maşallah.
-
araba çok güzel düşürülmesi aracı biraz basitleştirmiş bence , maşallah kazasız belasız
-
Maşallah çok güzel.
Nacizane tavsiyelerim; aracı yükseltin, jantların kırmızı olması göz tırmalıyor ve TR'siz plaka çok güzel olur. Kazasız, belasız.
-
Araç çok güzelde kötü tarafı nacızane yorumum çamurluk sınyallerıne naptınız öle yaaa :(
-
maşallah tek t-stop sorunlusu ben degılmısım sıtede cok sevındım yalnız camurluk sınyallerı orjınal yukseklıgı dıreksıyon marşpiyel felan orjınal olsa cok daha alımlı olur
-
oyy maşallah Cüneyt Arkının kumda giderken lastiklerini öttürdüğü araba gibi duruo bea :D
-
Biz değerini biliriz de siz pek bilememişsiniz gibi duruyor. jantlar, direksiyon, paspaslar, havadanlıklar, tamponlar, sinyaller gözü tırmalayan o kadar çok şey varki...
Yinede maşallah.