Öncelikle deneme tamamen dostça,kardeşce hiç bir iddia üzerine olmadan olmuştur.Yağışlar başlamadan son denemelerimizi yapalım dedik ve çıktık yola.Bir Takım duyumlar aldım ve tanık oldum FA Cupra cörtledi,bitti haha huhu falan gibi:) Hiçbirzaman çirkinleşip cevap vermedim.Umarım bu video bir cevap olmuştur:icon_tup:
Erbin Kardeşime kırmayıp denediği için teşekkür ederim.
Denemeler 2 ye 2 olmuştur.Teke Tek'te denedik fakat video yok malesef:(
serhan kardeşim maşallah cuprana :icon_tup: iki aracada maşallah :)
05-10-2013, 08:29
Gko
maşallah 2 aracada çok çekişmeli olmuş :)
05-10-2013, 08:56
alican59
Kardeşim Öncelikle Bu Tür Konuşmalara Son Verdiğini Düşünüyorum.Ve Cupra Stock Hali İle Gerçekten Muhteşem Yürüyor.Bu Video'da FA Cupra Bitti Cörtledi Diyenlere Kapak Oldu Sanırım.Mahşallah Cupraya Gümbür Gümbür Yürüyor Valla.... :icon_tup:
05-10-2013, 09:19
FeaTuRiNG
Serhan maşallah :)
05-10-2013, 09:39
kelalper
Stock arabaya cörtledi pörtledi mi diolar. Oha.
05-10-2013, 09:58
MertSerhanÖ.
Alıntı:
Firattoptas Nickli Üyeden Alıntı
serhan kardeşim maşallah cuprana :icon_tup: iki aracada maşallah :)
saol abi:)
Alıntı:
Gko Nickli Üyeden Alıntı
maşallah 2 aracada çok çekişmeli olmuş :)
teşekkürler saolun:)
Alıntı:
alican59 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim Öncelikle Bu Tür Konuşmalara Son Verdiğini Düşünüyorum.Ve Cupra Stock Hali İle Gerçekten Muhteşem Yürüyor.Bu Video'da FA Cupra Bitti Cörtledi Diyenlere Kapak Oldu Sanırım.Mahşallah Cupraya Gümbür Gümbür Yürüyor Valla.... :icon_tup:
kardeşim çok saol bu video yeter herkese:icon_tup:
Alıntı:
FeaTuRiNG Nickli Üyeden Alıntı
Serhan maşallah :)
saol halil abi:)
Alıntı:
kelalper Nickli Üyeden Alıntı
Stock arabaya cörtledi pörtledi mi diolar. Oha.
1.5 ay öncesine kadar dp egzos filtre dv falan vardı fakat yazılım olmadığı için kesme falan yapmaya başladı.bende söktüm herşeyi kış modu devam dedim ama yanlış anladı heralde insanlar:)
05-10-2013, 10:02
guwen_ar
Serhancim nazar degmesin downpipe ve kutu ici olmadanda ayni gidio senin bu arac :D
Stock polo gti lardan 4 boy hizli olunca stock olsanda tabikide yok cortledi yok portledi muhabetleri donmesi normal.yuklu olmana gerek yok ayni modelden hizli ol yeter :D
Bu arada erbinede masallah zaten arabasi bilinio :icon_tup:
05-10-2013, 10:12
MertSerhanÖ.
Alıntı:
guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı
Serhancim nazar degmesin downpipe ve kutu ici olmadanda ayni gidio senin bu arac :D
Stock polo gti lardan 4 boy hizli olunca stock olsanda tabikide yok cortledi yok portledi muhabetleri donmesi normal.yuklu olmana gerek yok ayni modelden hizli ol yeter :D
Yav gidiyo abi iste dp falan gerek yok adam hep gergin:D:D valla saol abi yapicak bisey yok isteyen istedigini desin cupra bukadar yapabiliyor suanki sartlarina gore.konusanlarin kendi araclarini gorelim helal diyelim bizde:icon_tup::)
05-10-2013, 10:23
racer50
Alıntı:
masallah araclara ancak stock cupra stock polo gti ya 4 boy fark atamaz:)atıyorsa atın vıdeosunu görelim:)))
Maşallah stok cupra gibi gitmiyor. Parçalar hala üzerinde gibi :D nazar değmesin. Daha fazla bişey yapma bence gayet verimli şu an.
05-10-2013, 10:34
MertSerhanÖ.
Alıntı:
chare Nickli Üyeden Alıntı
cupra ibiza cupramı? leon cupramı?
2013 ibiza cupra
Alıntı:
tigerland Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah stok cupra gibi gitmiyor. Parçalar hala üzerinde gibi :D nazar değmesin. Daha fazla bişey yapma bence gayet verimli şu an.
aynen:D saol çok teşekkür ederim knk:)
05-10-2013, 10:34
ferroo
maşallah aracınıza...
05-10-2013, 10:37
MertSerhanÖ.
Alıntı:
ferroo Nickli Üyeden Alıntı
maşallah aracınıza...
saolun teşekkürler
05-10-2013, 10:50
guwen_ar
Alıntı:
racer50 Nickli Üyeden Alıntı
masallah araclara ancak stock cupra stock polo gti ya 4 boy fark atamaz:)atıyorsa atın vıdeosunu görelim:)))
Yalanla dolanla isimiz yok buralarda serhanin ne kadar mutevazi ve durust oldugunu herkes bilir.video kolay is 2 tane farkli polo gti war cikar vidyoyi ceker koyariz.
Sen kendi arabana gore konustun sanirim ;)
05-10-2013, 12:09
racer50
Alıntı:
Yalanla dolanla isimiz yok buralarda serhanin ne kadar mutevazi ve durust oldugunu herkes bilir.video kolay is 2 tane farkli polo gti war cikar vidyoyi ceker koyariz.
Sen kendi arabana gore konustun sanirim ;)
Güzel kardeşim hayal peşinde koşmayın.Ben fabrika verilerine göre yorum yapıyorum.arabanızıda kötülemiyorum
Çekin videonuzu görelim hodri meydan buyrun...
05-10-2013, 12:40
MertSerhanÖ.
Alıntı:
racer50 Nickli Üyeden Alıntı
Güzel kardeşim hayal peşinde koşmayın.Ben fabrika verilerine göre yorum yapıyorum.arabanızıda kötülemiyorum
Çekin videonuzu görelim hodri meydan buyrun...
Fabrika verilerine gore olsaydi bu isler kimsenin denemesine gerek kalmazdi.biz bu isi zevkine yapiyoruz eger boyle bu tur bi iddaa seklinde olsaydi zaten videonun basinda yazdiklarimi yazmazdim.benim icin hic sknti degil stock poloylada denerim gecerim gecilirim sadece zy nin veya diger daha once denedigim arabalarin stock pololarla denemelerine gore yorum yapildi.