Intercity İstanbul Park Track Day 06.10.2013 Peugeot 207 RC LeMans
İlk defa yağmurda çıktığım için tedirgindim ama asfalt yağmurda bile çok güzel tutuyor. Cem ile 3-4 tur peş peşe güzel gazladık, onu takip etmek benim açımdan iyi oldu. Önümde biri varken daha iyi gidebiliyorum bunu farkettim :D
İlk başlarda e90 320d'li arkadaş çok zorladı her virajda içe dalarak.
Görüntü kötü biraz, artık go pro alana kadar idare edicem. Kompakt makina ile bu kadar oluyor malesef.
Sen çizgi tutturmaya çalışmışsın bmw li arkadaş bildiğ*in yarışmış. Ben tav oldum valla burda.
07-10-2013, 10:32
Low-Rider
Valla bende tav oldum, geçtikten sonra gelemedi zaten bir daha
07-10-2013, 10:37
HUSNU
Özgür tebrikler. Kompakt makine dediğin son aldığın kamera değil mi ? Başka bir aletle mi çekim yaptın ? Bende memnun musun diye merak etmiştim.
07-10-2013, 10:38
orhan_guney
Sen biliyorsun bu işi cnm ama bmw zıt düşmüş sana :)
07-10-2013, 10:39
Low-Rider
Son aldığım makinayı iade ettim, facebook'ta yazmıştım iade sebeplerini.
Fiyatı ve aksesuarları çok güzeldi ama ilk seri olmasından dolayı sanırım eksiklikleri vardı.
WB ayarını otomatik yapmakta gecikiyor ve karşıdan direk güneş ışığı yedimi görüntü sıçıyor toparlayana kadar. Onun dışında gündüz ışığında çok fazla noise vardı olmaması gereken.
O yüzden 3gün kullanıp/test edip memnun kalmayıp iade ettim. Kısaca sunduğu teknik özellikleri görüntü kalitesine yansıtamadı.
07-10-2013, 10:42
özgür67
adaş ben piste yaklaşırken saat 3 gibi siz çıkmışsınız yola sağda bekliyodunuz 3 araç.Ayrıca pist öncesi sonrası benzin ibreside şahane:)
07-10-2013, 10:54
YavuzNaz
Şahane ya, çok imrendim gerçekten tebrik ederim Özgür gayet güzel bence :)
07-10-2013, 13:23
Low-Rider
Alıntı:
özgür67 Nickli Üyeden Alıntı
adaş ben piste yaklaşırken saat 3 gibi siz çıkmışsınız yola sağda bekliyodunuz 3 araç.Ayrıca pist öncesi sonrası benzin ibreside şahane:)
Soğuk ve yorgunluktan dolayı kaçıyorduk aynen :)
Alıntı:
YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı
Şahane ya, çok imrendim gerçekten tebrik ederim Özgür gayet güzel bence :)
Tavsiye ederim 1 kere gir kesinlikle :)
07-10-2013, 14:08
ratu
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
Valla bende tav oldum, geçtikten sonra gelemedi zaten bir daha
O bmw' nin yolcusu camı açıp kafayı dışarı çıkardı ,lastiğe bakıyordu herhalde birden kaskı fırladı yola düştü 2-3 sekti sonra kenara gitti.
2 tur sonra sağda dörtlüleri yakıp durdular kaskı almaya
07-10-2013, 14:20
mcy
Alıntı:
ratu Nickli Üyeden Alıntı
O bmw' nin yolcusu camı açıp kafayı dışarı çıkardı ,lastiğe bakıyordu herhalde birden kaskı fırladı yola düştü 2-3 sekti sonra kenara gitti.
2 tur sonra sağda dörtlüleri yakıp durdular kaskı almaya
:eek: pistte hareket halinde camdan kafa çıkarıp lastiklere bakmak vay canına.
kuru zeminde 2.40 ın altına rahat iner heralde süre
07-10-2013, 20:35
Low-Rider
İyi bir pilotaj ile iner herhalde, benim indirebilmem için var daha :D
07-10-2013, 20:54
fkocak
daha önce 2.46 nız vardı heralde yanlış mı hatırlıyorum
07-10-2013, 20:57
Low-Rider
2.49du daha önce ki
07-10-2013, 23:15
Zero
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
İyi bir pilotaj ile iner herhalde, benim indirebilmem için var daha :D
Kuruda bazı yerleri düzelterek ve frenaj stilini değiştirerek 40a rahatlıkla yaklaşabilirsin ama bu seansında güzel geçmiş oldukça stabil kendine bir strateji belirlemişsin belli oluyor.Sarı 106 seni biraz yavaşlatmış.Tebrikler önemli olan kendindeki gelişimi görmek kuruda 49dan ıslakta 46ya sende 3değil en az 6-7saniye gelişime denk geliyor ki bence müthiş :) yanlış hatırlamıyorsam aracındaki kesiklik problemini hallettin galiba değil mi?