2 seans aldik ilk seans full islak 2,si kismen islakti
yari islakta 2.49 u 2 turda aynisini gormusum 1 yanlama bir cimlere cikmama ragmen ideal sartlarda 45 46 yi rahat gorucek, lastik basincinida dusuk tutmusum planlama hatasi sonucu ondanda cok kaydi arac.
ilk seansta yanimda zeki var zktrs:) zulum 8:)
Saolasin abi, 1-2 hata disinda hatasiza yakin gittim denebilir, yani +200luk araclari kovaladik hep ilk virajdan 9 a kadar:D 200sx m3 polo gti vs
07-10-2013, 15:11
HUSNU
Kamera açısı tam kıvamında olmuş . Sürüş ve zaman için tebrikler.
07-10-2013, 15:22
OrcunInce
Serkan 3-4 sec daha var :)
Şaka bir yana makinanın gücüne takılmadan çıkıp sürekli daha iyisi için uğraştığından dolayı tebrik ederim, çok güzel olmuş :)
07-10-2013, 15:28
Gunes G.
Guzel sure, transponder var miydi?
EDIT: Listeye baktimda yokmus, yazik olmus. Ali'yi harasslayacaktim focus 2:49 islakta 115 hp diye :)
07-10-2013, 16:33
Zero
Alıntı:
HUSNU Nickli Üyeden Alıntı
Evet ben elle tuttum :D guzel Serkan guzel kuruda biraz daha konustuklarimiza dikkat edersen 2.46-47 gelecek hakki o zaten 8de hem cok eglendim hemde oldurmeye tesebbus eden arkadaslardan dolayi cok korktum :D
07-10-2013, 18:17
M3CSL
Alıntı:
Tesekkur ederim. Aksam ugrasmistm ideali bulmak icin. Hem ibre gozuksun hemde tam yolu direksiyonu alsin die
Alıntı:
OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı
Şaka bir yana makinanın gücüne takılmadan çıkıp sürekli daha iyisi için uğraştığından dolayı tebrik ederim, çok güzel olmuş :)
EDIT: Listeye baktimda yokmus, yazik olmus. Ali'yi harasslayacaktim focus 2:49 islakta 115 hp diye :)
Dusunduk takmayi ama sartlar tam ideal olmadigi icin vazgectim.
2, 45 hedefimdi. Sanirsam yaklasicam ideal sartlarda 46 filan olur. 106gti in 2.45 ine gore
dusunursek hic fena gozukmuyor:)
Alıntı:
Zero Nickli Üyeden Alıntı
Evet ben elle tuttum :D guzel Serkan guzel kuruda biraz daha konustuklarimiza dikkat edersen 2.46-47 gelecek hakki o zaten 8de hem cok eglendim hemde oldurmeye tesebbus eden arkadaslardan dolayi cok korktum :D
07-10-2013, 18:19
M3CSL
Alıntı:
Tesekkur ederim. Aksam ugrasmistm ideali bulmak icin. Hem ibre gozuksun hemde tam yolu direksiyonu alsin die
Alıntı:
OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı
Dusunduk takmayi ama sartlar tam ideal olmadigi icin vazgectim.
2, 45 hedefimdi. Sanirsam yaklasicam ideal sartlarda 46 filan olur. 106gti in 2.45 ine gore
dusunursek hic fena gozukmuyor:)
Alıntı:
Zero Nickli Üyeden Alıntı
Cok eglendik olsun. 8de zulume devam:)) senile olan videoda asil eglence
08-10-2013, 00:55
Sam
Çizgi gittikçe iyileşmiş gibi :icon_tup:
08-10-2013, 01:12
qatrio
pistte bi yerde seni fark edemedim içe kapanırken tam orda oldugunu fark ettim biraz sıkıştırıyomuşum gibi oldu o an abi kbakma seans sonrası göremedim senide bağri burdan yazıyım dedim :) siyah gti bendim
09-10-2013, 00:11
M3CSL
Alıntı:
Sam Nickli Üyeden Alıntı
Çizgi gittikçe iyileşmiş gibi :icon_tup:
:icon_tup:
Alıntı:
qatrio Nickli Üyeden Alıntı
pistte bi yerde seni fark edemedim içe kapanırken tam orda oldugunu fark ettim biraz sıkıştırıyomuşum gibi oldu o an abi kbakma seans sonrası göremedim senide bağri burdan yazıyım dedim :) siyah gti bendim
yok problem degil, 8de sadece hizim kesilmisti oyle aklimda kalmis, olur boyle seyler:D
09-10-2013, 00:38
yearone
Adaş maşallahın var :) Sağlam gittiğin aynadaki süsten de anlaşılıyor. Sağlam G yemiş :D
09-10-2013, 06:46
ukku
Sürücü fena değil de araba biraz yavaş :p
09-10-2013, 08:40
ahm_
Serkan bi kaç yerde aklım gitti baya düz gitmişssin virajı bırakıp:)) süre çok iyi cesaretinde bi o kadar :)) başarılar
09-10-2013, 11:18
rebeloghy
Elinize ayağınıza sağlık :) Lastiklerinizi merak ediyorum sanırım 205*55R16 ölçüleriniz hangi marka kullanıyorsunuz memnuniyetiniz ne derece ? :)
09-10-2013, 12:15
Zero
Alıntı:
rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı
Elinize ayağınıza sağlık :) Lastiklerinizi merak ediyorum sanırım 205*55R16 ölçüleriniz hangi marka kullanıyorsunuz memnuniyetiniz ne derece ? :)
Lastikler ku36 ölçülerden emin değilim Serkan yazar.Memnun ama havasını çok iyi ayarlamak gerekiyor sanırım biraz fazla basmak lazım az basınca yanak ve sırtlar esneme yapıyor hissizlik söz konusu birazda.