-
Citroen ''C2'' HDİ Black Edition.
-
harika görünüyor güle kullanın.:) jantlar ve basıklığı on numara olmuş :) yalnız üzerindeki ön tampon ekleri yerine orjinal olanlarını takmanızı öneririm.çok daha güzel duruyor.spoiler ve marşpiyel olsa tadından yenmez ama hiçbir yerde bulunamıyor maalesef..(bknz:ben :D)ön tampon eklerinin linki;
Otostart.com | Türkiye'nin En Büyük Oto Yedek Parça Marketi - TKY Tampon Ön Spoyleri (669 614) CITROEN-TAMPON-ÖN-SPOYLERI-669614-TKY-8
alttaki resimde verdiğim likteki aldığım ürün;
http://imageshack.us/a/img4/2979/img0098id.jpg
-
Teşekkür ederim kardeşim iyi dileklerin için.Ekler maalesef orjinal olmadığı için ancak bu kadar düzelebildi.Keşke daha önce görebilseydim bu linki. Spoiler için beklemedeyim.Önümüzdeki ay onuda alıcam...)
-
maşallah çok güzel bu jantları nerede buldunuz acaba bende arıyordum :)
-
Maşallah basıklık çok güzel, yalnız lastik yanakları kalın mı biraz :) Sanki jantlar kaybolmuş :)
-
Alıntı:
CenKeR Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok güzel bu jantları nerede buldunuz acaba bende arıyordum :)
Ankara'da Fırat oto jant lastik:)
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah basıklık çok güzel, yalnız lastik yanakları kalın mı biraz :) Sanki jantlar kaybolmuş :)
Biraz kalın oldu kardeşim:) Aslında 16 jant alıcaktım bulamadım,sonrasında 15 alınca lastikleride 50 yanak aldım. Ama canlıda fazlda göze batmıyo :p
-
maşallah çorsa bakmadan önce bu kasalara çok baktım hep hoşuma gitmiştir :)
-
Alıntı:
erdemsddk Nickli Üyeden Alıntı
Biraz kalın oldu kardeşim:) Aslında 16 jant alıcaktım bulamadım,sonrasında 15 alınca lastikleride 50 yanak aldım. Ama canlıda fazlda göze batmıyo :p
Maşallah maşallah Allah kaza bela göstermesin :)
-
Alıntı:
otomania Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çorsa bakmadan önce bu kasalara çok baktım hep hoşuma gitmiştir :)
Teşekkürler.:)
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah maşallah Allah kaza bela göstermesin :)
Amin kardeşim,cümlemize.
-
C2ye yakışabilecek en iyi jant bence maşallah çok güzel duruyor
-
araç siyah olduğundan lastik kalın duruyor tahminimce ama göze batmıyor pek araç baya tatlı olmuş maşallah kazasız belasız günlerde basıklık tam kıvamında
-
-
Alıntı:
SerhatA. Nickli Üyeden Alıntı
C2ye yakışabilecek en iyi jant bence maşallah çok güzel duruyor
Teşekkür ederim.:)
Alıntı:
weST.27 Nickli Üyeden Alıntı
araç siyah olduğundan lastik kalın duruyor tahminimce ama göze batmıyor pek araç baya tatlı olmuş maşallah kazasız belasız günlerde basıklık tam kıvamında
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. :)
Alıntı:
_driver_ Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız
Teşekkür ederim. Amin,cümlemize.
-