Herkese merhaba arkadaşlar. İsmim Adem 22 yaşındayım istanbul ümraniyede oturuyorum 1 yıldır e36 3.18 is sahibiyim. İnşaat Mekanik tesisatları yapan bi firmada şantiye şefi olarak çalışıyorum. Keyifli forumlar dilerim :)
Printable View
Herkese merhaba arkadaşlar. İsmim Adem 22 yaşındayım istanbul ümraniyede oturuyorum 1 yıldır e36 3.18 is sahibiyim. İnşaat Mekanik tesisatları yapan bi firmada şantiye şefi olarak çalışıyorum. Keyifli forumlar dilerim :)
iyi formlar.
hoşgeldin ümraniyede nerde otuyorsun ?
hoşgeldiniz iyi forumlar...
Hoşheldiniz. Bende Ümraniye Çamlık TA Oturuyorum İkbal caddesi.
Hoş geldin foruma, atakentliler toplanmış bir yere.
Ben de atakentteyim bu arada. :D
Hoşgeldiniz İyi Forumlar..
Edit: Bende Atakentteyim..
O yeni(yeni dediğim, boş zamanlarını da hatırladığımdan, bi süre geçmiş olabilir) yapılan yer sanırım, hemen okulunun girişinin karşısında kalan güzel bi yapı. Geçenlerde karşısından geçerken, merak etmiştim burası ne iş yapıyor acaba diye. :D
Ben de nihat sami iö'nün oradayım. Çok yakınız toplanmamak saçma olur. Akdeniz Po da yıkama günü yaparız olmadı. :D
Atakenti çok bilmem ama buluşma olursa katılmaya çalışırım uygun olduğu takdirde... bende hemen iikbal caddesi hatboyu caddesinin kesiştiği ışıkların oradayım. Kapanan garanti bankası vardı oradaki ilk sokak. Gündüzleri aracım sürekli kapının önünde :)
ümraniyeli hemşeherime bende hoşgeldin diyeyim..
Hoşgeldin kardeşim..
tantavideyim bende.. :)