Ehliyet İçin Adli Sicil Kaydı sorularım
Cuma günü binbir güçlükle ehliyet için randevu aldım kan grubu kartı felan çıkarttım derken ben bu randevu alınca verdikleri takip fişini pek okumadığımı fark ettim bugün , az önce göz gezdirdim ve e-devletten aldığım adli sicil kaydının emniyette geçerli olmadığı yazıyor takip fişinde , benim sanırım adliyeden gidip almam lazım bu belgeyi ama pazartesi sabahı 09:30'a randevu aldım ve Adliyenin kaçta işe başladığını bilmiyorum
Size sorularım
1. Adli sicil kaydı almak için en erken saat kaçta Adliyeye gidebilirim 08:30da felan başlıyorsa sistem yetişirim gibime geliyor randevuma ama saat 8de diyen var 8:30 da diyen var 9da başlar diyen var (internet dahil)
2.Muhtarlıktan alınabiliyor diye okudum internet üzerinde bir sitede bu gerçekmi gerçekse baya rahatlıyacam tabi muhtarlık işe kaçta başlıyor oda önemli
( Ehliyet için kursa başvurduğumda adliyeden aldığım sicil kaydını kabul etmemişlerdi tekrar e-devletten çıktı almıştım emniyette çıktıyı kabul etmiyor şaka gibi )
keşke saat 10:30 - 11:30 saatlerine alsaymışım randevuyu niye oraya tıkladın be çocuk diye debeleniyorum şuan