-
'06 Siyah Opel Corsa Boya koruma + Motor Temizliği
-
-
MaşALLAH çok güzel iş çıkartmışsınız. Siyah araç kullanmak gerçekten zor.
-
Daha önceki uygulamalarınızıda takip ediyordum ama sizin HBB Ali olduğunuzu bilmiyodum :D
Hayırlı evlatmışsınız.. Corsa hayat bulmuş ;)
-
Alıntı:
S.Saka Nickli Üyeden Alıntı
MaşALLAH çok güzel iş çıkartmışsınız. Siyah araç kullanmak gerçekten zor.
evet siyah araç oldukça zor. bide bir bayanın altında olunca :)
Alıntı:
BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı
Daha önceki uygulamalarınızıda takip ediyordum ama sizin HBB Ali olduğunuzu bilmiyodum :D
Hayırlı evlatmışsınız.. Corsa hayat bulmuş ;)
benimkisi terzi sökük ilişkisi gibi. 1.5 senedir böyle biniyorlar arabaya. dedim hayrım dokunsun azcık. arabanın simleri ortaya çıktı :)
bu arada HBB artık bende değil :(
-
Alıntı:
aliergun Nickli Üyeden Alıntı
evet siyah araç oldukça zor. bide bir bayanın altında olunca :)
benimkisi terzi sökük ilişkisi gibi. 1.5 senedir böyle biniyorlar arabaya. dedim hayrım dokunsun azcık. arabanın simleri ortaya çıktı :)
bu arada HBB artık bende değil :(
Biliyorum ama en azından halen hayatınızda bi corsa mevcut :D
konu dağılmasın maş. diyelim tekrar :icon_tup:
-
Elinize sağlık .Annenizin aracı gülünce eline sağlık demesi yeter..Yakında arkadaşları sorarlar arabayı mı boyattın diye (benimkine sormuşlar da uygulamadan sonra ) :)
-
Emeğine sağlık Ali çok güzel olmuş :)
-
eline saglik cok guzel olmus
motor olayini bende yapacagim
sadece motor icine kullandigin malzemeler alt tarafta yazilar mi ?
-
Ali, eline sağlık, güzel çalışma olmuş. :)
P.S : Tampona rötüş yapmadın mı ?
-
Ertesi gün gidip benzinlikteki fırçalı yıkama otomatına sokmasın :D hahshasdh cinnet sebebi
Eline sağlık Ali'cim onnumara olmuş :)
-
rotuslara nooldu? elinize saglik :)
-
2. Mesajı gündüz fotoğraflarıyla güncelledim. Sonuç artık daha net görülebilir :)
Alıntı:
Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı
Elinize sağlık .Annenizin aracı gülünce eline sağlık demesi yeter..Yakında arkadaşları sorarlar arabayı mı boyattın diye (benimkine sormuşlar da uygulamadan sonra ) :)
Aynen öyle çok beğendi. Bu bizim arabamı diyor garibim :) Valla beklerim öyle birşeyler :)
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
Emeğine sağlık Ali çok güzel olmuş :)
Teşekkürler :)
Alıntı:
Pug Nickli Üyeden Alıntı
eline saglik cok guzel olmus
motor olayini bende yapacagim
sadece motor icine kullandigin malzemeler alt tarafta yazilar mi ?
Motor için Meguiars Super degreaser ile kirleri çözüyorum. O arada fırçalıyorum. Daha sonra basınçlı suyla duruluyorum.
Bu esnada motor soğuk oluyor tabi birde elektronik aksama dikkat ediyorum.
Parlatma içinde mat görüntü sağlasın diye %50 Sulandırılmış ATAS Plak 2 kullanıyorum.
Alıntı:
therev Nickli Üyeden Alıntı
rotuslara nooldu? elinize saglik :)
Alıntı:
imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı
Ali, eline sağlık, güzel çalışma olmuş. :)
P.S : Tampona rötüş yapmadın mı ?
Eyvallah abicim sağolasın. Rötüş işini yapamadım. Elimdeki siyah boya arabanınkine göre koyu kaldı. Corsa daha çok patlıcan rengine çalıyor. Yarın açıksa rötüş boyası yaptırıcam sanayide :)
Alıntı:
B.Battal Nickli Üyeden Alıntı
Ertesi gün gidip benzinlikteki fırçalı yıkama otomatına sokmasın :D hahshasdh cinnet sebebi
Eline sağlık Ali'cim onnumara olmuş :)
Valla sıkı sıkı tembihledim.Burda bir meguiars şubesi var oraya götür dedim. Fakat bugun fotoğraflardan önce o şubeye gittim arabayı yıkattım.Abiler sağolsun ilk kaba suyunu alırken silecek gibi olan slikon dalgalardan kullanmışlar. Güneşte ince ince uzuun uzuun çizgiler görünüyordu :/
-
-
-
çok iyi görünüyor elinize sağlık...imrendim açıkcası :)
-
-
Alıntı:
aliergun Nickli Üyeden Alıntı
Eyvallah abicim sağolasın. Rötüş işini yapamadım. Elimdeki siyah boya arabanınkine göre koyu kaldı. Corsa daha çok patlıcan rengine çalıyor. Yarın açıksa rötüş boyası yaptırıcam sanayide :)
/
Bostancı Oto Sanayide Töre ticaret var, sprey şişeyede dolum yapabiliyorlar.
Doğanbey Cad. No:22
0216 575 28 10
-
Tebrikler super olmus..
Bende bir zamanlar epey hevesliydim bu islere.. Polisaj vs birsuru urun aldim fakat sizin gibi sonuclar elde edemedim:mad:
Yapilmasi gereken seyleri detayli bir sekilde anlatacak konu acabilir misiniz?