Az once kecioren girisinde halil ibrahim sofrasinin orda, cevirmeden son anda yirttim.. 2-3 tane cekici ile birlikte polis cevirmesi var dikkattttt
Printable View
Az once kecioren girisinde halil ibrahim sofrasinin orda, cevirmeden son anda yirttim.. 2-3 tane cekici ile birlikte polis cevirmesi var dikkattttt
polisden kaçmak tehlikelidir yaptığını tasvip etmiyorum
Devamlı oluyor,her hafta 3 kez giriyoruz.
Geçenlerde most wanted yaşattı polisler bize.Birisi durmadı ilerde kapan attılar yola,patlak lastikle şose tarafına doğru kaçmaya çalıştı eleman. :D
yok artıkk:)) geçen demetevler girişindede çevirme vardı
evimin tam önü..
izlemek için akşam erken yatıp saat 2 de kalkıyorum eğlenceli oluyor.. kaçanlar, atılan kapanlar, lastik patlatmalar, motorla peşine düşmeler falan çok zevkli :D
Aslında böyle sabit bir konu olsada birbirimi ayıktırsak güzel olmaz mı ? Mersin'de yaşayan arkadaşlarda bilirler , çatı restoran , barış meydanı ve 3.çevreyolundaki migrosun ordada çoğu zaman çevirme oluyor.aman dikkat edin kaptırmayın ehliyeti :(
Haftada bir iki giriyoruz itina ile o çevirmeye, önde plaka yok ve diyecek yalan da kalmadı :D
Batıkent atlantis avm nin orda uygulama varmış karşı şeritten sıka sıka geçiyodum. Polis kötü kötü baktı dumandan umarım pilakayı alamamıştır :( :D
Edit: daha önceleri böyle konular vardı fakat site açısından sıkıntı çıkabilceği için kapandı yanılmıyosam..
Keçiören girişinde genelde geceleri yapıyorlar uygulama. Fatih köprüsü üzerinden sanatoryum tarafına dönüp o güzergahtan çıkıyoruz biz :D
kecıorene ıncırlı tarafından gırıste yanı conker tarafında da cevırme oluyor aksamları dıkkat edın
abooww bızım aynasızlar aşmışş kendını desene :)
Allah dan benım gectıgım sırada henuz yol'a mantarları dızıyolardı yenı gelmıslerdı anlasılan..