sadece izle :)
Printable View
sadece izle :)
Maçı bi cafede izliyordum. Sabri böle bişey yapınca bi tane manyak izleyen önündeki boş sandalyeyi koca LCD'ye fırlatcaktı az daha :D mekan sahibi döverek attı dışarı adamı :D :D
Bu yetenek yoksunu adam simdi yilda trilyonlarmi kazaniyor ? Hay adaletini bilmemnaptimi dunyasi .
çok ii ya :hehe: :D
Sabriyi ne zaman kadroda görsem eyvah diyorum çok korkutuyo beni tam bi kabus :D :D :D :D
bu adamı neden hala takımda tutuyorlar anlamış değilim bunun üstüne ne adamlar gitti bu kazma hala oynuyor bunu düğünde bile oynatmıcan
cafede maç izlerken bi abimin yorumu allahtan ayağı yamuk bi futbolcu :D
Gercekten takimin fenomen oyuncusu, yine yapacagini yapmis. :)
neyse gelişme var en azından kaleye atmamış :D
Adam neydi ne oldu be. :D
Sabri'nin Topu Defanstan Alıp Attığı Aşırtma Gol - YouTube
sabri pampiş ada sahillerinde kumda maç yapıyor sanki heheheh :)
Reis'e laf yok :D
Biz onu öyle kabul ettık öyle seviyoruz :D :D
Adam da haklı gol atmak ıcın ugrasıyorum kendı kalesı,rakıp kale olup olmaması sorun değil :D
mancini yerinde olsam sabriyi oyundan alırım yerine adam bile almam :)
Link alsak :)
bıkmadan sıkılmadan izliyoruz.sabri reyiiiiizz
Sabri, Selcuk Sahin ve benzerlerinin 3 buyuklerde oynayabilmesi gercekten Turk futboluna ihanettir. Istedigi kadar 3'lu cektirsin , eksisozlukte biri yazmis madem 3lu cektiriyor tribunde amigoluk yapsin Ultraslanin ortasinda otursun diye gercektende 3lu cektiriyor hirtlik yapip Volkanin ensesine tokat saplaticak diye takimda durucaksa hic durmasin...
Mancini az biraz futboldan anliyorsa ki Fatih Terim gibi ahbap cavus iliskisi yapicagini zannetmiyorum Sabrinin biletini keserler , Riera gibi gecen sene butun sezon sol bek oynamis adamin kadro disinda sen Sabriden , Danyden medet umup sol bek yapmayi deniyorsun..