***** önümüz kış fiestanın kendi tenekeleri boşta duruyo onlara kar lastiği alıcam ama karar veremedim ... kullanıcı yorumları olarak yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
Printable View
***** önümüz kış fiestanın kendi tenekeleri boşta duruyo onlara kar lastiği alıcam ama karar veremedim ... kullanıcı yorumları olarak yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
benim lastikleri hatırlarsan bi o yana bi bu yana salla yapıyoduk araba çizgisini sapıtmıyordu kankacım... petlas diyorum :)
yokohama w drive kullanıyorum istanbula geçen kış 1 gün sağlam kar yağdı ondada çıkıp hasta olana kadar gezdim :D hiç bi yerde sıkıntı yaratmadı dik bi rampa vardı inmeye yemedi ama çıkmayı denedim ondada sıkıntı olmadı
starmaxx alın biz aldık memnunuz deli gibi tutuyor namıssız ama yaz lastikleri tırt ek bilgi.
Bende baya bi araştırdım.Bizim Fordçular hep Petlas diyor.16 benimkilerde, 15 teneke alıp takıcam Petlas'ları.
195/65/15 113-115 TL :)
195/65/15 Michelin alpin. ben kullanıyorum,çok memnunum. bir sıkıntı çıkarmadı bu güne kadar.
http://img443.imageshack.us/img443/9651/hpim0051z.jpg
petlası çok övüyorlar kullananlar bende deneyeceğim
aynen öyle hem sürat hemde kış tipi olanlarını çok övüyolar %100 yerli bide helal olsun valla..