kedilerin en yavşaklarından ''ŞERAFETTİN''..yardım lütfen !!!
slmlar herkese..
1 hafta önce erkek siyam kedisi aldım henüz 60 günlük..ilk başlarda eve ısındı vs herşey güzel gitti ,maması,kumu,köpüksüz şampuanı,taragı,makası,törpüsü,oyuncakları,tırmala ma aleti, tasması vs vs kedi için alınabilecek ne varsa eksiksiz şekilde aldım pet shop tan.. fazlasıyla alıştık ona resmen evin neşe kaynağı oldu lakin ;
birgün hanımla birlikte market alışverişine gittik rafta whiskas yaş mama gördüm dedim şero'ya alayım şundan yavrucuk bayram etsin ve eve geldim şero mamayı görünce deliye döndü , açtım kutuyu verdim bir parça arkamı bi döndüm mama bitmiş ulan dedim kuru mamayı sevmiyor demek biraz daha vereyim dedim verdim oda aynı bitti.. bi süre kuru mama yemedi sonra bi dostum whiskas verme o hayvana iyi gelmez dedi..veteriner arkadasımı aradım oda verme dedi ve whiskası kestim..
hayvan 2 gündür 2sn yerinde durmuyor yaramazlıklar , oyunlar gırla gidiyor ama eşimle beni canımızdan bezdirdi ,eşimide benide kaç defa tırmaladı bacagımı kanattı, sürekli ıssırıyor , cidden bu whiskas mı şerafettin'i böyle yaptı nedir ne değildir , ceza vereyim diyorum kıyamıyorum daha minicik bi kedi o sonucta..
gecenin bu vakti 03:50 de foruma konu acmakta buldum çareyi ama yazı bile yazdırmıyor piskopat bi hayvan oldu çıktı neler oluyor bu hayvana?!!
elbette ki kediler özelliklede yavruları oyuncu hayvanlardır ama harbiden bu kadarınada pes artık !!! bilinçli kişilerden yardım bekliyorum..