http://www.sahibinden.com/1300_km_de...XQQdisplayitem
bir arkadaşım bu aracı almayı düşünüyor.
bende opel GT lerin ikinci el piyasası olmadığı icin kendisine s 2000 al dedim.
son olarak birde size sormak istedim
Printable View
http://www.sahibinden.com/1300_km_de...XQQdisplayitem
bir arkadaşım bu aracı almayı düşünüyor.
bende opel GT lerin ikinci el piyasası olmadığı icin kendisine s 2000 al dedim.
son olarak birde size sormak istedim
kesinlikle baş belası olur,satamaz.
s2000 alsın başı ağrımaz ;)
abi piyasayı bile boş ver tip olarakda aşık atamaz s2000 le ki. Performans konusunda bir bilgiye sahip değilim.
bencede hiç düşünmeden s 2000 alsın
İlk defa gördüm ama 92.000 lira verilcek bir araba gibi durmuyor. Bir çok altarnatif olabilir bu bütçeye.
92.000 ytl maşallah...
boş para yazık gunah nedır 92 mılyar az paramı ya
2.0 litre 240hp turbo ecotech rwd manuel..Ben olsam alırdım bu arabayı hic dusunmeden,2.eli olmayabilir ama daha arabayı almadan satmayı dusunmuyodur heralde;) modifiye parcalarınıda motor haric,yuruyen aksam,fren v.s belki TR'de bulamayabilirsiniz ama USA,EU'da mevcut yani:) +Caddede ilerlerken s2000'den cok daha dikkat cekici olucagı kesin:rolleyes:
bencede hem turbo hem arkadan itiş,,,üstelik az bulunur bi araba,,,alınabiliritesi yüksek bi araba benim için..........
S 2000 varken fantaziden öteye geçmez bence... Hemde çok maliyetli bir fantazi
görüntü olarak hoş ve ilgi çekici. ancak s2000 gibi bir makine ile kıyaslamaya girersek maceraya gerek yok S2000 kalitesi parçası duruşu bu araç yanında tartışılmamalı bence. bu aracın fiyatı 50-60k ytl olsa idi o zaman düşünülebilirdi belki...
opelın bu modellerde 2.el tutulmuor..bencede s2k alsın hem 10 mılyar karlı cıkar hemde mugen paket yaptırır;)
5 sene sonra s2ye bakkaldan dereceli alabilirsinz bu araba için parçalar ebaydan gumruge takılır die dusunuyorum=)
yolda sarısını gördüm dikkat çekici bir araç ama fiyat biraz negatif bakış veriyo bence o fiyata s2000 daha makul hem daha ucuz ve bende daha üzmicek bir araç
Ben Opal De Calısıyorum Arabayı Kullandımda Bence Cok Sık Bir Arac Baya Dikkat Cekici.cok Olmadıgı Icin Bakıslar Ilgi Daha Baska Oluyor.tek Dez Avantajı Ustu Manuel Acılıp Kapanıyo Malesef.onun Dısında S 2000 E Tercih Edicegim Bir Arac Zevk Meselesi Tabiki.turbo Olması Cezbediyo Beni.260 Hp 240 Hp Diil.yay Sart Ve Blow.tam Bir Hava Aracı.ayrıca Biz Bu arAcı Gecen 0 ını 90 Ytl Ye Sattık 92 2.el Olmaz 88 Verilir.hatta Biz Burda Patronunkini 70 E Sattık Trobzona Cok Az Kullanılmıstı
O fiyatı buna vereceğine E46 m3 baksın bence.
Bizim otoparkta sarı rengi var, cidden cok dikkat cekici bir otomobil...
Görüntüsü cok iddialı, motoru da tatminkardır diye düsünüyorum.
S2K yolda bunun gibi dikkat cekmez, bu arac daha özel olur.
Ama tabiki fiyat cok cok yüksek, M3 alırdım ben o paraya...
bi kaç defa gördüm yeni tigra cabrio sandım:D
s2k varken yanında buna bakmam bile...