JDM VIP Blue 150mm Bubble Shift Knob Shifter Drift 240sx | eBay
Circuit Sports Aluminum Drift Knob 89 98 240sx Blue | eBay
Printable View
İkisininde TÜRKİYE ye gönderimi yok satıcıyla bi görüşün yoksa ben yardımcı olmaya calısırdım ingilizcem satıcıyla görüşecek kadar yok malasef:(
Urunler ebayda cesit cesit ama turkiyeye gonderimi olup olmadigini nereden anliycam ?
Ürün fiyatının biraz altında, Shipping'in karşısında See Details e tıklayarak görebilirsin.İngilizce çok iyi bilmeye gerek yok aslında, translateden az çok halledilebilir.
May not ship to Turkey YAZIYOR ürünün resminin yanında bakarsanız. onun yerinde ya free shpping yada kargo ucreti yazacak ozaman TURKIYE ye gönderiyo demek
Adama mesaj atintr ye gonderim yapar misin diye, yapan da cikiyo
totalde 46.54 dolara getırtebılırsın o urunu.shıppıngı tr ye mevcut
Ben getirtemiyorum cunku kart kullanmiyorum , ancak birisinin yardimiyla getirtebilirim , getirten kisiye parayi havale ederek
selam kardesım sende topuz hastasısın herhalde benım gıbı
ıstersen getırebılırım senın ıcın
http://u1311.hizliresim.com/1h/8/ub2pp.jpg
Evet topuzdan ziyade yapabildigim kadar farkli ve orjinal urunlerle yurtdisi goruntusu ve kalitesi saglamak :)
Banka hesabınız varsa, sanal kart oluşturup yapabilirsiniz alışverişinizi.
S2kfreak nick'li kardesim yardimci olucak sanirim alisveris konusunda bakalim :)
bu yolluyor vites topuzunu ama 20 dolar shippingi var sana ürünle beraber 60 dolara gelir..
JDM Crystal Bubble JDM VIP Dildo Gear Shift Knob Blue | eBay
Drift button veya drift bubble knob turkiyede yokmudur ? Cok pahali aslinda urunler
aslında ürünler pahalı değil amerika menşe-i li ürünler amerikadan yollandığı için pahalı..
senin yapman gereken bu ürünlerin asıl çinde üretilen dükkanlarını bulmak ebayda 35 dolarlık o topuzu 10 dolara bile alırsın çinliler zaten free shipping yolluyorlar çoğu türkiyeye..
bu amerikalılarda bu tip şeyleri çinden alıyorlar 10 dolara satıyorlar 30 dolara..