-
Mersinden Beyaz Makyajlı Civic
-
araca laf yok on numara görünüyor.
bu kadar alçak bir arabayı hız kesenlerden geçirmek için özel çaba gerekir sanırım. yerden kesilmiyormu kasise girince?
-
yine yapmışsın yapacağını maaşallah :)
-
Alıntı:
Boldenon Nickli Üyeden Alıntı
araca laf yok on numara görünüyor.
bu kadar alçak bir arabayı hız kesenlerden geçirmek için özel çaba gerekir sanırım. yerden kesilmiyormu kasise girince?
yavaş geçince sıkıntı olmuyor alıştım artık abi sorunsuz biniyorum
-
Bu gece geldi Megatron'un yanına selam verdik kaçtık Alican abi ile :)
-
Alıntı:
Harun JDM Nickli Üyeden Alıntı
yine yapmışsın yapacağını maaşallah :)
sagol kardeşim
-
Alıntı:
coder Nickli Üyeden Alıntı
Bu gece geldi Megatron'un yanına selam verdik kaçtık Alican abi ile :)
kardeşim sonradan söylediler senin oldugunu aleyküm selam :=)
-
maşallah mersin yollarını ciddi merak eder oldum yine çok güzel yapmışsın kazasız belasız kardesm :)
-
-
Alıntı:
sercanavcı Nickli Üyeden Alıntı
maşallah mersin yollarını ciddi merak eder oldum yine çok güzel yapmışsın kazasız belasız kardesm :)
yollarımız türkiyenin heryerinde oldugu gibi bozuk dikkatli sürdükten sonra bişey olmuyor
Alıntı:
RsErdi Nickli Üyeden Alıntı
maşallah mükemmel olmuş
sagolun teşekkürler
-
çok güzel oluş tebrik ederim bir sorum oluck bu on karlık nasıl bir madde kırılırmı hemen bende aracıma almak istiyoum ama bulunduğum yerde tümsek çok hemen kırılmasında korkuyorum :)
-
Alıntı:
batu_civic Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel oluş tebrik ederim bir sorum oluck bu on karlık nasıl bir madde kırılırmı hemen bende aracıma almak istiyoum ama bulunduğum yerde tümsek çok hemen kırılmasında korkuyorum :)
esnek plastik bi malzeme elimde fazlasıyla mevcut :=)
-
Maaşallah coşkun :) Mal ceviz :D
-
maşallah coşkun gel sana jeep alak bitane onuda bas nasıl olacak merak ediyorum :D:D
-
Alıntı:
aslan87 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah coşkun gel sana jeep alak bitane onuda bas nasıl olacak merak ediyorum :D:D
oralara kadar yükselebilirsek jipide basarız kamyonuda abi :)
Alıntı:
SR20DE Nickli Üyeden Alıntı
Maaşallah coşkun :) Mal ceviz :D
saol panpa :=)
-
Güzel araç allah kaza bela vermesin
-
-
manyak olmuş :) bizde aracımız düşük diye geziyoruz :)
-
bi sürü hondanız oldu gördüğüm kadarıyla sıkılmadınız mı :D buda öbürleri gibi çok güzel maşallah abi