Arkadaşlar benim hip-hop kültürüm pek yok ama arada dinlemek hoşuma gidiyor.Tarz olarak aşağıdaki şarkılara benzeyen önerilerinize açığım :D:D
Mümkünse en alt ton baslardan oluşan , söylenen şarkıların anlaşılmadığı parçalar olmasın :D (dışarı ses vermek için değil dinlemek için arayışım ) :D
JAY Z - F ck With Me You Know I Got It (Feat Rick Ross)
Dinlemek içinse gerçekten burayı yıkarım.. Gangsta müziğinin özü bastır tabi ama ortalığı titretmez basstester gibi. Vaktim oldukça buraya baya şarkı atarım
dipnot : +18 video'lar olabiliyor onlara dikkat etmek lazım :D
11-11-2013, 18:01
FATİH
benim de bu tür şarkıların havasına, ritmine değil; söyleyenlerine bi ayarım var. o giyim kuşam nedir aga öyle? mesela 3. video'daki insan mı?
11-11-2013, 18:21
serkanaygün
artı olarak trap ve dubstep de ilginizi çekebilir :) Biraz daha elektronik seviyorsanız eğer.
11-11-2013, 18:39
turbo&quattro
Yeryuzunde severek dinlemeyecegim tek muzik turu. Kufur , gosteris, ozenti, igrenc tarzlar vsss bana uzak ne varsa hepsi bu muzik turu ve soyleyenlerde. Hele o aksanlar yokmu aman aman...1-2 sarki haric asla dinlemem.
Edit
Konusunu bulmusken Icimdekini dokeyim dedim :D
11-11-2013, 21:01
mrtysn
Bu konuyu yikarim :D Su anki playlistten ilk 6'ini ekledim, ara ara doldururum burayi :)
11-11-2013, 21:04
Low-Rider
Güzel konu takipteyim, severim ama uzun zamandır takip edemiyoruum :( hemen indirip yolluk yapayım bunları
11-11-2013, 21:15
Antalyalogy
Arkadaşlar tavsiyeler icin tesekkurler.Link de eklerseniz baglantilarin altina süper olur.
Bazi trap mixler ve dubstep mixleri seviyorum.Beğendiğimi arşive alıyorum.
Ama ağırlık dinlediğim House,Deep House , Electronic House ama konumuz bunlar değil tabii ki.:D:D:D
Daha parçalar var ama harddiske bakmam lazım, albüm dolu. Aklıma ilk gelenler :) Eski ilgim yok ama hala takip ederim
11-11-2013, 23:47
levent
bana sorarsanız günümüzdekilerin hiçbiri hip&hop değil tarz olarak.. 2000 ler ortasında o devir bitti ama en iyiler 90 lı yıllarda varlık gösterdi. Gerçek gangstalar :rolleyes:
esas arşiv benim alanya masaüstünde var da laptopta ve aklımda olanları derledikçe paslarım :)
Sayfaya fazla yüklendik galiba benim net bile kasmaya başladı :D
12-11-2013, 00:59
Mr.K
aynen biraz fazla olmuş :D bari bikaçtanesini 1er atlayarak sadeece link paylaş :D
12-11-2013, 06:57
ReßeL
Yukaridakilerin neredeyse hicbirini sevmem. Kari-kiz, bling bling, para, gosteris vs vs...
ne muzikalite, ne rhyme, ne kultur ve tarihine sahip cikma acisindan populer kulturun mamulleri asagidaki gibi adamlarin yanina erisemezler, hacimleri yetmez.
Rebelciim Gangsta müziğin amacınında osaydıkların olduğunu hatırlatırım. Rhyme dersen zaten bu işin temeli rhyme zaten. Müzikalite konusunda aralarında gemi olduğu doğrudur çünkü artık farklı kulvardalar. gangsta hip-hopun ürettiği en kazançlı üründür kültürün meyvesidir. Madvillain veya işte x ecutioners,king britt presents bu vatandaşlar daha ziyade alternatif hip-hop,funk olarak nitelendirilebilir.