Karnım ağrıdı :D
2Miss - Bölüm 10
Printable View
Karnım ağrıdı :D
2Miss - Bölüm 10
2miss in tüm bölümleri iyi fakat bu çok başka olmuş :D :D
ahahaha sıkıntı büyük :D tepsi olayına koptum :D
Kendimi gordum moralim bozuldu...
Ulan hep kizlarin yatagindaki ayicik gibi sevildim
hahahahah tepsi olayına yıkıldım cidden kendimi gördüm yıllardır çektiğim çile :D
haha bomba patladı sonda :) Biraz abartmışlar ama eğlenceliydi. Bu arada direk üniversite yıllarım aklıma geldi. Çünkü birebir bu çileyi bende çekiyordum ama tepsi kaldırmıyordum tabi :D
Lisede yabancı dil üniversite de ingiliz dili edebiyatı.. 3 farklı sınıfa giriyordum sürekli kaldığım için. 3 sınıfta toplam erkek sayısı yaklaşık 10 , kız sayısı 120 falandı. siz düşünün gerisini :D Erkek arkadaşımız yok diye yakınırdık. Şimdi mumla arıyoruz o günleri anasını satiym :D
adam kesiciye girmiş :D
üniversitede bende durum aynıydı. Kız arkadaşım istanbulda ben Bursada. Bütün sınıf arkadaşım istanbullu kızlar bizim evde. Ev arkadaşlarım çocukluk arkadaşım. Hepsi olm sen salaksın. Kızlar beraber uyuruz dio sen gidiosun içeride kanepede iki büklüm uyuyosun. Kız arkadaşını tanımasak gay deriz derlerdi. Olm tamam da gece beyin değil başka yerler harekete geçerse rezil olurum diodum. Amk 2 kişilik yatakta 2 kız 1 erkek.
yok anasını satıyım yan yana oturmayı bırak 2 kızla yan yana yürümedim bile :D
aynı durumda sayırılım kız arkadaş bol ama benimki ayrı bi rahatlık boyle sıkıntılarım yok :D
Kızları sadece orta okula kadar görebildim... Erkek lisesini bitirdim sonra meslek lisesi bitirdim şimdi makine mühendisliği okuyorum... Çok şükür sevgilim var :D :D
hahah tepsi olayı çok iyiydi :D
Aynı durumdaydım ben de , lisede yabancı dil, üniversitede 140 hatun 15 erkek.
Kızlarla kalırdık aynı evde, 9 kız, 1 erkek falan , ya da eğlenmeye gider gelirdik 6-7 hatun 1-2 erkek :=) Hey gidi günler :P
Ben de yalan yok, kalbimden bir pislik geçmemesine rağmen, çok tepsi kaldırmışlıgım vardır ahahah :D
Ingılız dılı veEdebıyatcıları teker teker dokuldu :D Benıde yazın mezunlar listesıne :D :D
makine mühendisliği okuyanlar yazsın halinize şükredersiniz:D