-
Notebook yardim
Arkadaşlar ben her laptobunu aşağı yukari 5 sene kullaniyorum o yuzden aldiğim zaman en yeni teknolojiyi almaya çalışıyorum. İşim gereği çok seyahat ediyorum yani hafif olmali, birçok özel program yukleyeceğimden hafızası iyi olmalı ve amatör olarak fotoğrafla uğraştığımdan ekran kartı ve çözünürlük çok önemli. 5 milyara kadar limitim var. Önerilerinizi bekliyorum. (Özel programlar MAC de çalışmıyor)
Bide örnek resim paylaşayim:)
http://i1271.photobucket.com/albums/...psd04c158c.jpg
-
mac yoksa .Toshiba Qosmio serisine bak ama oda agırdır biraz
-
Malesef 4,5 kilo cok agir
-
kilo dert olmasa monster derdim.
-
Makinem 6D, lensim 24-70 yani zaten baya bi yuk tasiyorum bidelaptop agir olunca direk hamal spec
-
tavsiyem
4. nesil işlemcili 256ssd li bir ultrabook olur
ekran kalitesi ve çozunurluğu yuksek samsung ,asus veya sony modelleri tercih edilebilir
ama şuan çozunurlukte limit samsungda ATIV Book 9 Plus serisinde 3200x1800 çozunurluk mevcut incelemeni tavsiye ederim
-
Ben Vaio öneririm . Çok bilmediğim için detay veremiyorum ama çevremde kullananlar memnun.
-
Hafif olmasını istiyorsanız küçük birsey bakabilirsiniz. 13.3 inç cok güçlü sistemler var.
-
Agirlik sorun olmasa Razer Blade Pro, bana bugun geldi kurcaliyorum yavastan ve begendim, kucakta agir hissettirmiyo ama cantada seyahatte bilemem...
-
Onur direk bi model onerebilirmisin?
-
model kodları hafızamda yok yarın bi kontrol ederim neler var diye :)
şuan tr şartlarında temin edilebilir olanı samsung 9 plus serisi
trye gelmedi gelse aslında asus zenbook ux301la favorim
i7-4558U veya 4500U işlemci yanında 2560 x 1440 WQHD ekran
ve eğer bulabilirsen 256x2 ssd raid 0 imkanıyla tek geçiyorum :D
-
Aslinda haftaya dubaiye gidiyorum, belki orda bulurum