sonunda ilk kez aracımı rolinglerde görmek nasip oldu
levent kardeşime çok teşekkür ederim bunu belirtmeden yapamayacagım
videoları izlemeye gelen arkadaşlar çekmiş gönderdi bende paylaşmak istedim
öncelikle bir kaç deneme daha mevcut video olan varsa koyabilir hiç sorun degil
leventle anlaşamadıgımız denemelerde erken basmalar falan oldu levent kendide söyledi zaten aramızda sorun yok
en saglılıklı bastıklarımızı denk getirmişler iyi olmuş
bu videolarda levent biraz yüksek kalıyor sanıyorsam ama zevkiliydi maksat zaten araba mı görmekti benim ve gerekeni gördüm gelen herkeze teşekkürler
masallah orcun emeklerinin karsılıgını almaya basladın cok guzel olmus aracın dragta patınaj problemı daha az olsaydı cok daha iyi seyler olabılrdı seneye akhisar dı konyaydı oralarda daha iyi olur inş.
25-11-2013, 10:40
Patisever
orco kısayı tak kaputu yapalım uzunda daha gideri war bu evladın masallah
25-11-2013, 10:41
alicancalis
Güzel denemeler olmuş. Mustang'in specler neydi?
25-11-2013, 10:42
onursoytam
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş
orçun nos basma şansın oldumu yoksa atmo olarakmı yürüdün
orçun nos basma şansın oldumu yoksa atmo olarakmı yürüdün
nos sistemi yada nos tüpüne içne ne doldurdular bilmiyorum arabanın ne afr si degişiyor gideride geri geliyor o yüzden basamadım daha bu hafta çok yogun geçti
o yüzden bakmadım ama çözülmeyecek bişey degil halledip bi daha deneme yapıcam
25-11-2013, 10:49
guwen_ar
Mustang bi harika olmus emeklerinize ve cebine saglik abi oncelikle.
Wala senin arac icin 200 km yol geldim ve degdi yani :)
Aracimin gittigi kadar video cekmeye calistim ama anca bu kadar :D
O ses o gidis gercekten tartismasiz :icon_tup:
Her iki aracada nazar degmesin ..
Not:mustang'in alev ve patlatmalari istem dışı gülmemize yol acmis :D denemeyle bi alakasi yok lutfen yanlis anlasilmasin ;)
25-11-2013, 10:50
Selcuk_RoL
Hey massallah mustang ezber bozmus kanka sonunda emeklerin karsiligi gelmeye basladi N/a olarak bence R in önünde gitmesi cok guzel sonuc olarak bu araba standrtta en fazla 3.25 bmw kadar giden bir arac nos la neler yapar allah bilir:) tekrardan massallah her iki aracada
25-11-2013, 10:51
alperkirman
maaşallah orçun konuştuğumuzdan daha iyi gidiyo hayvan :D
allah kaza bela vermesin
golf R ında maaşallahı stok turboyla böyle gidmesi çok çok iyi :)
Maşallah mustang olmuş emeği geçenlerin eline sağlık Orçun umda cebine sağlık
25-11-2013, 10:58
onursoytam
Alıntı:
orcunnn Nickli Üyeden Alıntı
nos sistemi yada nos tüpüne içne ne doldurdular bilmiyorum arabanın ne afr si degişiyor gideride geri geliyor o yüzden basamadım daha bu hafta çok yogun geçti
o yüzden bakmadım ama çözülmeyecek bişey degil halledik bi daha deneme yapıcam
belki tüpün basıncında sorun oluşmuş olabilir daha önce bi kaç defa kullanıldımı eğer orginal tüp değilse basınç ta sıkıntı olabiliyor
25-11-2013, 10:58
izo
mustang olmus, elinize saglik.
25-11-2013, 11:01
orcunnn
levent arabasına laf kimse söylemez inanılmaz gidiyor zaten ki zaman zaman daha düşük devir basınca öne çıktıgıda oldu ben sanzımanı 1 çıtır kısaltmam gerekiyor bana güzel bir kıstas oldu
İnsanlar haber verdiler geldim sanırım bir isim benzerliği var ...
Benim adımda Levent arabamda Golf R lakin mavi sanırım bu siyah ...
Ama bendeki de stage 2 geçebileceğine inanıyorsan deneriz ... Yalnız ben HD çekerim videoyu ;)
Aracın plakasını yazında karışıklık olmasın ... İsimler aynı araçlar aynı olmazki 88 tane telefon geliyor sabah sabah ... Arabayımı çaldılar dedim bi an kapının önüne baktım :)
Kalbime iniyordu ...