-
Jdm Fuat service - illegal buluşma ;)
Fuat kardeşimizin dükkanında ufaktan bir muhabbet buluşması yaptık, 3-5 te fotoğraf çektik buyrun fotoğraflar,araç sahiplerinden özür dileyerekten; fotoğrafları işlerim gereği vaktim olmadığı için direk ham olarak koyuyorum ufak tefek kusurları kapatamadım kusura bakmasınlar :)
-
maşallah eline sağlık hepsine de teker teker maşallah
-
ben çok beğendim, ellerinize saglik
-
Fuat is back maşallah kardeşim askerlikte bitti artık geleceğin ciddi tuning garajlarından olmaya adaysın.
-
Eline sağlık çok güzel olmuş fotoğraflar Koray ayrıca Fuat ve Şahin bu güzel gün için sizlerede teşekkür ediyorum:icon_tup:
-
czt lere bayildim bro.. resimlerde kusur aramaya gerek yok cok guzel olmuslar ellerine saglik.. zaten dundari biraksan raw olarak bile paylasir ;))
-
Çekimler çok güzel elinize sağlık
-
fotoğraflar çok başarılı abi eline sağlık araçlarada maşallah
-
fotografların kötü hali bunlarsa diğerlerini düşünemiyorum,tek tek maşallah :)
-
Ellerine sağlık bütün hepsine maşallah
-
Elinize sağlık guzel kareler :) Fiestayi 2-3 defa kahve diyarının orada gördüm dun aksam golf ile korna çaldım hatta :) Maşallah araçlara :)
-
elinize sağlık
tüm araçlara da maşallah
-
Güzel bir akşamdı :)
Ellerine sağlık koray abi..
-
Teşekkürler arkadaşlar.
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
Elinize sağlık guzel kareler :) Fiestayi 2-3 defa kahve diyarının orada gördüm dun aksam golf ile korna çaldım hatta :) Maşallah araçlara :)
Senin yeni aracı bilmediğim için ben seni göremedim kardeşim,yada dikkat edemedim dönüş yolu kapalıydı çünkü u yapıp aşağı indim tekrar :)
-
Maşallah araçlara güzel olmuş
-
bak bak bizsiz buluşmaaaa :P batu abi ne diyorsun bu duruma :D
-
Masallah guzel kareler cigerim insan bi ufak bizide ceker
-
Sana detaylı yapacaz olm,iç dış
-
Alıntı:
Ko®ay Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler arkadaşlar.
Senin yeni aracı bilmediğim için ben seni göremedim kardeşim,yada dikkat edemedim dönüş yolu kapalıydı çünkü u yapıp aşağı indim tekrar :)
Doğrudur daha cok yeni arac :)