KKing & GPro VTI - YouTube
Printable View
Maşallah 2 aracımızada düzlük yokmu düzlük :D 4ün sonu 5 in başlangıcı :)
hani 5 e oturtan "oturtur" kavramını görmek istiyoruzda :D
Hay MasAllah kankalarima ve araclarina :)
Sizi gidi tünnelciler sizi :) aksiyon videolarınız nerede? MAŞALLAH king araçlarınıza :)
Tesekkurler ömerim ,araclarimiza masallah kanka cok guzel ve anlamli bir gece oldu KKing cok basarili oldu gorduk hepimiz 4-5 atari tatminkar:heyoo:
Beyler sonuçlar nasıl, şuan izliyemiyorum.
Elimde olan videolari aksam paylasicam sari s3 te guzel videolar yakalamistir sanirim oda paylasirsa guzel olur.
Tünel Rolling :) Araçlar ve sahiplerine tebrikler.
Boc la deneye deneye bir hal olduk zaten gecenin yildizlari TJ ile KK oldu bence
TJ kendi spec lerinde cok duzgun yuruyor masallah KK nin da o eski halinden eser yok simdi :hahaha:
Tj yururu herkesin hosuna gitti sen guray abi ye bi sor yunus fikirlerin olussun ;)
Bizden kimse de (tj-kk-gp) arabayi akitipta ikinci kornada gaza oturmadi
Ken block a da mektup yazdim bir daha ki denemeye yanima gelicek :D
Ses süper, özellikle tünel beklenmiş gibi :)
Siralama
1 tj
2 gp
3 boc
4 kk
Videolarda belli zaten lafla siralamayi degistirmeye kalkmayalim
Bak kardesim gectin bocu laf yok facede o videoyu attim hala ikinci kornada nerde basmisiz ? Bendeki olan videolarda niye oyle bisey yok ?
Ortaligin gerilmesini istemiyorum ama sana atisan satasan yok bocla ne derdin var hala laf sokmaya calisiyosun ayip oluyo girme boyle seylere ben ustume dusen adamligi yaptim tj beni ne kadar gectiyse asagi yukari sende o kadar gectin videoyuda paylastim
Onemli olan arabalar degil kisiliktir alti ustu hurda yigini sonucta kalp kirmanin bi manasi yok bidaha senin aracin hakkinda yorum yapmiyorum sende oyle yap...
Volkan bunu güray da söyledi kardeşim oda aynı dertten müzdaripti.