-
1987-1991 Honda Prelude - G3
-
Yakından incelediğim bir araç. Çok hoş bir tasarımı var :)
-
HONDA'nın ürettiği en kişilikli otomobil bana göre... bütün olmayacak işleri 80 lerin sonunda denediği aracı bu... motor bloğu bile özel A serisi ile B serisinin karışımı bir motor piston çapını bile 83mm o zamanlar piston standardını hiçe sayan honda :D sonrada 86 yılında altın kapaklı B20A motorunu üretip katla birlikte 165 hp alan nadir makinelerden... 12V modelinede masraflardan kaçmayıp cadde aracına side-draft karburatör takan ender bir marka honda :) side draftı en son japonlar nissan L28 lere takmıştı :D
-
Alıntı:
timucintt Nickli Üyeden Alıntı
HONDA'nın ürettiği en kişilikli otomobil bana göre... bütün olmayacak işleri 80 lerin sonunda denediği aracı bu... motor bloğu bile özel A serisi ile B serisinin karışımı bir motor piston çapını bile 83mm o zamanlar piston standardını hiçe sayan honda :D sonrada 86 yılında altın kapaklı B20A motorunu üretip katla birlikte 165 hp alan nadir makinelerden... 12V modelinede masraflardan kaçmayıp cadde aracına side-draft karburatör takan ender bir marka honda :) side draftı en son japonlar nissan L28 lere takmıştı :D
prof timu, alalım sana bundan bi tane :D
-
Alıntı:
- Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Kesinlikle çok karakterli ve ruh sahibi bir araç.
- Bilgi için teşekkürler , harika detaylar gerçekten...:)
-
Alıntı:
Berk007 Nickli Üyeden Alıntı
prof timu, alalım sana bundan bi tane :D
Ahh abi keşke G4 G5 leri bile bitirdiler... G3 nesli tükendi tamamen 2 3 tane halen var bebekler bebeğide denk gelemedik henüz... satanıda yok :) yoksa ikilere gelen bir tane kırmızı varmış 65 yaşında bir İstanbul hanımefendisinde hemde :D ama satmıyır...
-
Alıntı:
Ahh abi keşke G4 G5 leri bile bitirdiler... G3 nesli tükendi tamamen 2 3 tane halen var bebekler bebeğide denk gelemedik henüz... satanıda yok :) yoksa ikilere gelen bir tane kırmızı varmış 65 yaşında bir İstanbul hanımefendisinde hemde :D ama satmıyır...
- Evet ülkemizde maalesef nesli tükenen varlıklara dönüşmek üzereler. Ancak en azından hala orjinal kalmış bir G3'ün varlığını öğrenmek bile güzel...:)
-
2-3 yıl öncesine kadar bolcana vardı sahibindende bu kasadan bir tane mavi vardı muğladaydı galiba bir tane beyaz vardı istanbulda bir tanede kırmızı vardı ankarada o zaman aklımda kalan satılıklar bunlardı.. bir kaç tane daha vardı.
-
Kırmızı olanı istermisin timu :)
Konu çok güzel ellerinize sağlık, bunun bir de integra versiyonunu alabilirmiyiz zahmet olmazsa :)
-
Gerçekten çok hoş ve kaliteli duran bir araç üretim yılına göre , inceleme fırsatım olmuştu :)
İlanlara bakarken denk geldim hoşuma gitti -BG-
Îáÿâà ïğîäàâà Àâòîìîáèëè Honda Prelude, 1984ã. :: Mobile.bg
-
kullanmaktan en çok zevk aldığım Honda'm..direksiyonuna oturur oturmaz farkettirir farklı bir otomobilde bulunduğunuzu..ama park etmek çok zor be :D
http://i339.photobucket.com/albums/n...g?t=1280914701
http://i339.photobucket.com/albums/n...g?t=1280914636