-
Hangisi mantıklıdır ?
İyi akşmlar uzun süredir devam eden 207den e90a kadar araç aradığımız sürecin sonuna yaklaşıyoruz , Beyaz S3 arıyordum fakat malesef yok şuan , beyaz rengine takıldım ondan S3 görümlü 1.4 tfsi A3 düştü bugün , kısacası bu iki araç arasında kaldık , Diceksiniz ki e S3 siyah - alınca beyaza kaplatmayı düşünüyorum hatta yaza doğru komple beyaza çeviredebilirim ( Zaten aracın çoğu parçası boyalı onun için boyatma ihtimalimiz yüksek ) . Normalde bu S3 ü düşünmüyordum pek fakat A3 ile aynı sayılabilecek fiyatta oldukları için değerlendirmelimiyiz ? Aracı 2-3 sene kullanırım onuda hesap edelim lüftfen..
A3 : Connecting site...
S3 : Connecting site...
-
ben a3 ü alırdım. S3 ün fiyatı anlamsız ucuz gibi duruyor. Kazası büyük olabilir.
-
Beklentilerin neler ? Ona gore seçim yapmalisin kıyaslandığında araçlar kasa olarak aynı olsa da kullaniciya verdikleri çok farkli ..
-
Performanlı aracı tabiki tercih ediyorum , açıkcası A3 ün beni tek cezbeden yanı Beyaz S3 görünmünde olması yoksa 125 bg 3-4 yıl dediğim gibi bıktırır belkide beni..
Siyah S3 de öncelik benim için yürüyen ve motorun iyi olması kaporta ikinci planda alırsam yaza doğru kaliteli bir işçilikle beyaza çeviririm aracı , dediğim gibi alıp satma olmayacak 3 yıl falan binilecek..
-
A3 fiyatın S3 almak tabi ki daha mantıklı ama aracı ne durumda olduğuna da bakmak lazım. pert kaydı yoktur diyo ama sanırım kendisi kadar hasar kaydı var. İyice inceleyip almak lazım.
-
bence ikisinide alma :) BMW al
A3 daha hoş duruyor ancak performansı üzer, arada gazlarım diosan s3
onun da piyasası yavaş akar satarken beklersin, vergi akaryakıt sana kalmış
zor bi seçim bence a3 ü al
-
s3 ün motor kondüsyonu yürüyen aksamı oldukça iyiyse yoldada gidişi iyiyse alınabilir beyaz kaplanıp binilebilir
-
Düzgün bi S3 alıp, beyaza kaplat.
-
performans diosan s3 ü al çünkü a3 çok hantal kalır, seninde aklın hep s3 de, beyaza kaplanınca güzelde olur s3 koltukların ortası beyaz orijinal durur
-
Şimdi iki ilanı görsel açıdan kıyaslayınca gönül a3'ü öneriyo ama s3 ün yürüyeni düzgünse ve herhangi bi sorun yoksa (fiyat biraz şüpheli) alınır paşa paşa binilir düşüncesindeyim
-
Öncelik S3 te şuan fakat oda ankarada detaylı bir expertiz yaptırdıktan sonra ..
-
aynı model hemen hemn aynı km ve fiyat biri a3 biri s3 fiyat çok mantksız bu 2 arasında kalsam a3 ü alırdım en azından temizdir
-
1.8 tfsi a3 alsanız s3 e benzetseniz bence hem giderli hemde mantıklı olur.
-
-
Alıntı:
bkaraca Nickli Üyeden Alıntı
Sportback düşünmüyorum açıkcası , S3 harici düşüncek olursam linkini verdiğim 1.4 ü alırdım..
-
Beyaz ugruna 1.4tsi a3 alınmaz bence s3 daha mantıklı.
-
Hocam a3 şart mı o fiyata ***** temiz s3 yok onun yerine polo gti veya mini cooper olabilir bence.
-