Yeni telefon Dolandırıcılık Şeklimi Yoksa Gerçekmi :)herneyse bilmekte fayda var
30 dk önce 0545 411 41 08 numaradan arandım arayan kişi çağrı merkezi bir atmosferden konuşması bozuk bir kişi
Tüketici hakları ........ den arıyorum dedi xxxx tarihinde yayınlanan kanunla kredi kartları aidatı ve kredi dosya masrafları yasal olmadığı kabul edildi bu süre içersinde sizden alınan bu aidatları geri alablirsiniz vs dedi kart kullanıomusunuz ne zamandır dedi bnde evet 5-6 yıldır dedim yaklaşık 5000 tl gibi bir rakam sizden almışlar :)bunu geri alabilirsiniz dedi..Nasıl alıcaz dedim bunu biz sizin için yapabiliriz size gönderdiğimiz evrakları doldurup göndermeniz yeterli dedi
zaten konuşmanın başından ortasına işgillendim evrakları doldurmanız diyince şimdi bana mail vs atcaklar kart bilgileirmi vs yazmamı isticekler diye aklımdan geçti
sordum evrakları nasıl bana ulaştırcaksınız dedim size kargo ile göndericez dedi doldurup bize göndermeniz yeterli yanlız kargo size geldiğinde 149 tl ödemesi olucak sadece bunu ödiceksiniz dedi :)
teşekkürler bankamla görüşüp dönerim size dedim :)
kanunun çıktığı yada emsal kararın oldğunu tv de gördük bir şekilde geri alınabileceğinide ancak tabikide güvenden yoksun bir konuşma bana göre :)
Başına gelen varmı gelmediyse bile bilginiz olsun yeni bir dolandırma takdiği olabilir yada iyimser bakarsak bizden alınan bu paraları almanın kolay bir yolu var demekki :) her türlü sizinle paylaşmayı faydalı görüyorum