-
1.6 Şahin baştan yaratılış
-
direksiyon hariç güzel olmuş
maşallah kazasız belasız
-
torpido ve direksiyon hariç son hali gayet iyi emeğinize sağlık :)
-
maşallah çok güzel görünüyor takoz karlık fena durmaz bence ama zevk meselesi kazasız belasız
-
Maşallah direksiyon değişirse bi de orjinal farların içini karartıp takarsanız daha güzel olur düşüncesindeyim kazasız belasız
-
Baya emek verilmiş araca çok diri gözüküyor elinize emeğinize sağlık..
-
Maşallah. Abi atasanayide bi toplanti olmustu arac ordan gozumu isiriyo yoksa yanlismiyim ?
-
maşallah evrim geçirmiş :)
-
Maşallah çok beğendim Allah kaza bela vermesin , arkadaşlara katııyorum direksiyon ve torpido biraz gözü ısırıyor fakat 10 üzerinden 10 :) ayrıca slx yan aynalar olsa sanki daha güzel olur
-
maşallah güzel olmuş uf plaka birde kırmızı vardı yanlıs hatırlamıyosam
-
Cok guzel duruyor masallah.
-
masallah torpido da keske baska materyal kullansaydınız :)
-
arka stoplar şahin s stobu olmalı,direksiyon kesinlikle degişmeli :)
-
Maşallah Allah c.c kaza bela vermesin,çok şık olmuş ancak bende dreksiyonu begenmeyenlerdenim..3 kollu bi sparco cok şık durur kanatindeyim
-
Maşşalah izmir işi kalite olmuş :)
-
Ayna,Direksiyon ve karlık şart :) Maşallah
-
Arkadaşlar direksiyon konusunda sizlere katılıyorum bende beğenmedim ancak mevcut direksiyon elimde bu vardı tabiki son hali bu değil gri olan heryeri torpidodaki artık mat siyah renkte
-
bu şahinlerin içine bitiyorum çok estetik ne güzel tasarlamışlar. vakti zamanında wv bora aracımın konsolunu söktürüp doğan L konsolu taktırmıştım.
-
Alıntı:
oguzgurum Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar direksiyon konusunda sizlere katılıyorum bende beğenmedim ancak mevcut direksiyon elimde bu vardı tabiki son hali bu değil gri olan heryeri torpidodaki artık mat siyah renkte
Cikardigin orj direksiyon daha hos duruyor bari onu tak ;)