-
" S2000'den sonra S3000 gelirmi diye beklerken...!!! " Honda S660
-
kadrandaki 124 km/h son sürat heralde :D bu kadar gücsüz gelicekse elektrik motoruyla gelsin yada cr-z gibi hybrid ... s2000 le kıyaslamak yerine yeni model olarak bakmak lazım :icon_tup:
-
İyi guzelde s2k ile bi alakasi yok bana gore.
Bin tur at yerine cek modeli olmus bu :D
-
Üstü kapalı halinin fotosu olsa net yorum yapsak keşke
-
s2000 piyasasını diri tutacak bir araç daha.
-
-
Honda yeni modellerle kendini bozucak gibi :S
-
İyi de bu Honda s600 gibi modellerin devamı olabilir.S2000 ile bir alakası yok ki.
-
Kafayı 8 cm basıcan 2009 jantı bide vanilya kokusu,parklarıda bağlattımı tadından yenmez
-
64 beygır guc ureten araca hava kanallı fren koymuslar yaa bu kadar gorgusuzluk olur 64 beygırın neresı yan vercekten s2000 gıbı olcakmıskı?
-
Ben tipini beğendim aşırı derecede agresif duruyor inanılmaz dikkat çekecegine kalıbımı basarım..
Yanlız motor cok ufak buna 130 140 beygir 1.4 Turbo motor koysalar inanılmaz keyifli bişey olur..
-
Alıntı:
ibooo Nickli Üyeden Alıntı
Kafayı 8 cm basıcan 2009 jantı bide vanilya kokusu,parklarıda bağlattımı tadından yenmez
reçete yazildi dagilabiliriz :D
-
Adamlar buna bile 9.000 devir koymuşlar yaa:D
-
Bu s2000 nin yerine gelmiyo dimi eğer geliyosa evi malı mülkü satıp s2000 ne yatırcaz s2k piyasasını 2 ye katlar bu araba çok tipsiz olmuş ama fiyatı 100 binden aşağı gelmez arabanın yapımında çalışan ustaların,tasarımcının falan ameliyat masraflarıyla birlikte 100 bin üstü gelir :D
-
600cc motora gerek yok trye kupa olarak satsınlar bence. :D
-
honda tasarımcısını harbi değiştirmesı lazım
-
sylvester stallone'nin yargic diye bi filmi vardi onun sonuna dogru kanalizasyonda saklanmis bi amerikan bulunca gaza geliyodu ;))
arabalar boyle maketlestikce eski arabalari cok arariz gibime geliyor..
-
Tigra üretiminin durmasıyla travestiler araç bulmakta zorlanıyordu. Honda'ya travestileri düşünerek geliştirdikleri bu araba için sonsuz teşekkürler.
-
K swap kiti çıkarsa alırız :D