1 Aralık 2013 Pazar günü yapılan drift antremanında çektiğimiz videolar ve Ali İnal,Kemal Soylu,Selim Bayrak ile yaptığımız keyifli sohbet :D
Link: Istanbul Drift Day - Röportaj - YouTube
Printable View
1 Aralık 2013 Pazar günü yapılan drift antremanında çektiğimiz videolar ve Ali İnal,Kemal Soylu,Selim Bayrak ile yaptığımız keyifli sohbet :D
Link: Istanbul Drift Day - Röportaj - YouTube
Ben çok beğendim söyleşinizi :)
bir kaç yıl sonra aranızdayım
Çok keyifli bir söyleşi olmuş. Paylaşım için teşekkürler
Güzel sohbet . Kemal Soylu'nun adını söylemesinin ardından KES plaka meydana çıkınca çok güzel olmuş :D
teşekkürler beğenmenize sevindim :) okul ödevi aslında bu hem ödev hem eğlenceli bir gün oldu bizim içinde :D
Hanım abla bende özledim dizisindeki gazeteciye benziyor en azından yandan andırıyor :D
arkadaki crx te güzel duruyor yav :D
:) on karakter
günde 1000-1400 tl iyi para :)
o crx değildi yahu yanındaydık ama sanırım yani yinede büyük konuşmiyim baska eski kasasıdır falan bilemiyorum :D
Ortalama 500 beygir Allah bereket versin :D
Organize işler filmindeki zorla benzeten adam gibi oldum o zaman :D
Drifte yatkın araçlar kısmında sadece nissan ve bmw ye yer verilmesi..:o
Diğer markalarda sıralanıp ama bu üreticiler TR ye getirmedi araçları diye inceden dokundurma yapılabilirdi:)
+ ingilizce altyazı ile youtube yüklenebilir..
Elinize sağlık
Güzel olmuş. Arka planda daha renkli ve değişik arabalar da olabilirdi ama başlangıç için çok iyi. Arkasından geleceklere ilham olur inş. Tebrikler.
altyazı işi şimdilik sanmıyorum ama yararlı olacaksa yapılabilir kız arkadasımla konusurum, teşekkürler :)
röportajı akşama bıraktığımız için baska araç yoktu ***** arkadan gelen sesler bozuyor işi biraz. bkz:evo :) teşekkür ederiz
aracı 1000 beygır gucunde, akmasada damlıo.. :D