-
...!!!##*****!!!!!!!.!
Yazacak sözüm yok. Bu 3. olay. Birisinde cam kenarındaki fitili eğip camı açamadan kaçmıştı, diğerinde camı patlatmış, film olduğu için kıramamış kaçmıştı. Aracım 1 aydır sanayide sti yürüre geçmek için yatıyordu. Dün çıkardım eve gelirken bir iki gazladım ve parkettim. Sabah uyandığımda komşunun oğlu haber verdi. Tepkisizce indim aşağıya. Uzaktan ilk baktığımda cam kırılmış neyse demiştim ki içini gördüm. Adam alt plastiği olduğu gibi tutup çekmiş, far yıkama düğmesi koltuğa düşmüş, arka cam rezistans düğmesi ise ortalıkta yok, arkadaki soketlerden bir ikisi kullanılmaz durumda, evc'nin ayar düğmeleri duruyor, plastiğe yapışık olan gösterge paneli de orta kısımla birlikte gitmiş. Orta konsoluda karıştırken içerde duran açılıp kapanan bardaklığımıda kırmış. Bir gün binemedim arabama geri gitti sanayiye. Ne yapacağımı şaşırdım. Buyrun fotoğraflar;
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...22989189_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...63601862_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...21413673_o.jpg
-
Şerefsizler. Siparişle çalmışlardır. Çok geçmiş olsun. Kasko var mıydı ?
-
-
Abi büyük geçmiş olsun. Kamera kayıtları falan vardır umarım.
-
geçmiş olsun,binbir emekle toplanan araca yapılması büyük talihsizlik. Umarım eline düşer bunu yapan şerefsizler.
-
Bazı yerlerde gazlayıp tur atmak insanların gözüne batıyor. Arkdaşın da dediği gibi siparişlik bi iş'te olabilir.
Haram zıkkım olsun demekten başka çare yok.
Geçmiş olsun dostum.
-
Çok geçmiş olsun..
Allah belalarını versin.
-
kamera kayıdı yok ne yazıkki. Apartmana kamera sistemi bağlatıcam artık. İyi bir alarm önerirseniz ondan da alıcam. Üstünede branda çekicem. Gene başına birşey gelirse götürüp valinin gtüne sokucam arabayı al şehrini skim diye.
-
Bu arada teybi çalmışlar. 100 liralık teyp için çekilen derde bak. Göstergeler , timer herşey duruyor, teybi almış
-
geçmiş olsun abi, araç içi kameralardan da bağlayıp gece güvenlik olarak kullanabilirsin aslında böyle gizleyebilirsen de müthiş olur..
bence de sipariş usulü gibi geldi açıkçası, yoksa o kadar uğraşmazlar heralde
-
Büyük geçmiş olsun.
Oturduğunuz civarda kamera varsa kesinlikle polise bildirin.
Böyleleri hayatında bişeye sahip olmamış mal kıymeti bilmeyen şerefsizler işte.
-
Gecmis olsun, cok can sıkıcı bir durum :(
-
-
Sipariş usulü yapmıslardır yoksa bu kadar ugrasmazlar ugrassalar bile daha baska seylerde calarlardı..Çok geçmiş olsun Allah başka kaza bela vermesin.En güzeli arabayı tente ile örtün kamera olan yerlere koyun birde alarım baglatarak essegi saglam kazıga baglayıp sonrada Allaha emanet edin.Çok geçmiş olsun tekrar.
-
branda güneş yanığı yapar alt tarafta nem oluşturur çürütür arabayı vs dertleri var.
valla hırsızlara çözüm komple kapalı garaj.
kaportaya elektrik veren bir alarm çeşiti falan yokmu kömür olsun ibneler!!!
vallahi çok geçmiş olsun.çok üzüldüm ne yalan söyleyim.
-
-
apartmanın otoparkında 6 adet araba var. 3ü bizim. Passat CC , mondeo, 407 , civic doubledinli , adam inatla benim subaruya girdi...
-
-
çok üzüldüm,
çok geçmiş olsun