-
Çatlak Jant
merhaba,aracımın sol arka jantında iğne başı kadar çatlak var gözle görülmüyor bugun su havuzunda gördü lastikci.jant tamiri yapan yer kaynak olması lazım dedi.Fakat söyle bir durum var jantın dış tarafında hava kacıran bosluk ve kaynak boyaya iz yaparmı bunun baska bir yolu yokmudur.jantlar orjinal ve tanesi 600 euro civarı.suan cok mide bulandırıcı bir durumla karsı karsıyayım tavsiyelerinizi bekliyorum.10 günde bir lastik iniyor uyarı veriyor.
-
tam olarak nerede oldugunu fotograflıyabilirmisin o yerin açısına göre içten yada dıştan müdahale edilebilirmi ona bakmak lazım
-
tamam dısarı cıktıgımda fotografını cekecegim.tam jant kollarının bittigi yerde lastigin yanagına dogru
-
Catlak yer ufakssa catlak yurumesse hava kacirma sorunu icin 1 damla japon isi cozer :)
-
inanırmısınız benimde jantcıdan cıktıktan sonra o aklıma geldi kendi kendime yapsammı diye dusunmedim degil
-
Japon yapıştırıcısı olayını bizzat uyguladım bi sene kadar kullandım aracı sattığımda öylece gitti.Tabi çatlak var çatlak var kesin birşeyde söylemem sonuçta sağlığınız söz konusu.Ama jant kaynağını içten yaptırsan daha sağlıklı olur.ısıdan dolayı dıştaki boyaya zarar verirmi bilmiyorum.