-
By Megane & İstanbul Boğazı
-
elınıze saglık abı su on tampon deiş ya megae rs dene bıkere:)
-
Alıntı:
gökan Nickli Üyeden Alıntı
elınıze saglık abı su on tampon deiş ya megae rs dene bıkere:)
sağol yorumun için :) olucak olucak yakın zamnda bişeyler ama rs ıcın kaputun falanda komple değişmesı gerekıo ve arkayla cok uyumsuz olucak onun ıçın bişeyler düşünüoruz..:D
-
paylasım ıcın tesekkurler..ellerinıze saglık:)
-
bu megane ye bayılıyorum allah nazardan saklasın
-
Çekimler çok güzel olmuş gerçekten :)
-
Drek BackRound'luk Resimler Süper ;)
-
-
Ama hala bi içini ön konsolu şöle bi ağız tadıyla göremedik bekliyorus hala resimleri ;)
-
arabanın herseyı guzel ben sadece tamonun ıkı yanındakı hava kanallarındakı kayıtların 2 deılde tek olmasının daha guzel duracagını soylemek ıstıyorum :)
-
ya valla haklısınız ama ınanın benım bıle elıme gecmedı daha resımler cunku bır turlu gorusemedım cekımlerı yapan arkadaşlarla ama en yakın zamnda cok guzel resımlerle paylaşıcaz merak etmeyın...:)
-
hakkaten öntanpon rc tanponu olsa araba daha güzel durucak
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
arabanın herseyı guzel ben sadece tamonun ıkı yanındakı hava kanallarındakı kayıtların 2 deılde tek olmasının daha guzel duracagını soylemek ıstıyorum :)
ya hazırlanırken bende ondan yanaydım hatta denedık fakat cok boş gozuktu bu sefer,onun için bizde bu şekıllde yaptık...:)
Sağol yorumun için....:)
-
Alıntı:
ibrahim Nickli Üyeden Alıntı
hakkaten öntanpon rc tanponu olsa araba daha güzel durucak
Meganelerde bılırsın logo ıptalı cok zahmetlı onun ıcın bızde onu yapabılmek ıcın bir çok mekanızmayı değiştrdık kafada, rs tamponu ıcın kaputuna kadar herşeyı yenıden değiştirmek gerekıcek ve arka tamponla alakasız durcak yanı arkayada yenı tampon gerek..:) cozucem onumuzdekı zamanlarda...
Sağol yorumlaın için...;)
-
Alıntı:
mehzent Nickli Üyeden Alıntı
ya valla haklısınız ama ınanın benım bıle elıme gecmedı daha resımler cunku bır turlu gorusemedım cekımlerı yapan arkadaşlarla ama en yakın zamnda cok guzel resımlerle paylaşıcaz merak etmeyın...:)
Tamam Bekliyoruz :icon_tup:
-
-
değişik bir araba ,stoplar güzelmiş fotolar süper
-
ben gelecek olan çekimleri merak ediyorum :D
-
Masallah :)
Bundan keyfini aldıktan sonra daha sade bir body ile devam etsen hos olur.